Politie Zeeland


---


W-489-2006. Aanhouding voor diefstal
In Middelburg is vrijdag om 16.15 uur in de Lange Geere een man aangehouden.
De 52-jarige man uit Arnemuiden had een paar schoenen in zijn tas gedaan. Bij de kassa ging het alarm af. De man ging vrijwillig mee.

O-490-2006. Auto tegen boom
Op de Molendijk is vrijdag om 14.56 uur een auto tegen een boom gebotst.
Een 42-jarige man uit de gemeente Tholen reed over de Molendijk komende uit de richting Oud Vossemeer. Hij had zijn voertuig niet voldoende onder ccontrole en botste tegen een boom. Zijn auto was geheel vernield. Zelf raakte hij niet gewond.

W-491-2006.Beroving
In Vlissingen is vrijdag tussen 8.45 uur en 9.00 uur een vrouw beroofd in haar woning aan de Jacoba van Beierenweg.
Een man belde aan en terwijl de vrouw de deur op een kier deed drong hij de woning binnen. Daarna zette hij een mes op de keel van de vrouw en duwde de vrouw waardoor zij viel. Hij eiste geld waarop de vrouw hem dit gaf. Even later kon de 58-jarige vrouw naar buiten vluchten. De overvaller rende vervolgens weg in de richting van een B-weg. De vrouw heeft een pijnlijke kaak en rug en een bult op haar hoofd opgelopen.

Z-492-2006 Beroving
Vrijdag tussen 16.15 uur en 16.45 uur is een jongen beroofd van zijn brommer in de Arnelaan in Terneuzen.
De 15-jarige jongen uit Terneuzen reed met zijn broertje op de brommer over de Arnelaan toen er twee jongens op hen af kwamen en hen onder bedreiging dwongen van de brommer af te stappen. De twee namen de brommer mee en vertrokken in de richting van scholengemeenschap "Zeldenrust". De berovers lieten de fiets waar een van hen op reed achter.

---- --