SP-Gemeenteraadsfractie Amsterdam

Presentatie nieuwe huisstijl en campagne SP met Jan Marijnissen

Jan Marijnissen geeft zaterdag 4 februari op het Bellamyplein in Amsterdam het feestelijke startschot voor de verkiezingscampagne van de SP. Er is live muziek en cabaret en naast de campagne worden meteen ook de geheel nieuwe huisstijl en het nieuwe logo van de SP gepresenteerd.

De dag begint om 12:00 uur met een perslunch in grand café Alverna aan de Bilderdijkstraat 104 in Amsterdam. De SP zal daar samen met ontwerpbureau Thonik aan vertegenwoordigers van de media de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen presenteren. Ook worden de nieuwe huisstijl, het nieuwe logo en de nieuwe websites van de SP gepresenteerd. Voor deze ingrijpende wijziging heeft de partij grafisch ontwerpbureau Thonik in de arm genomen, bekend van werk voor onder andere het Centraal Museum Utrecht, theater Carré, debatcentrum De Balie en de gemeente Amsterdam.

Tevens zal een start gemaakt worden met een 'viral movie' campagne, een nieuw fenomeen in Nederland. Via de laatste techniek worden tienduizenden unieke en volledig gepersonaliseerde viral movies gemaakt en verspreid via het internet. De viral movie is gemaakt door Snoep films in samenwerking met Thonik en het Belgische Thisismint.

Voor deelname aan de perslunch wordt u verzocht zich aan te melden i.v.m. de beperkte ruimte en speciale verzoeken.

Vervolgens vindt vanaf 13.00 uur op het Bellamyplein in de Kinkerbuurt een manifestatie plaats met buurtbewoners en tientallen activisten van de SP. Daar zal het officiële startschot voor de campagne worden gegeven door Jan Marijnissen en de Amsterdamse lijsttrekker Remine Alberts. Bob Fosko en Band spelen live de muziek die speciaal voor de campagne is geschreven. Cabaretier Javier Guzman zal uitleggen waarom mensen volgens hem op 7 maart SP moeten stemmen. In toespraken zullen Marijnissen en Alberts een toelichting geven op deze campagne en hun doelen en plannen voor de komende jaren. Na afloop worden huis aan huis folders verspreid.

Meer informatie of aanmeldingen perslunch: Hans van Heijningen, 06 22 10 18 30

Perslunch:
Zaterdag 4 februari van 12:00 - 13:00 uur
Grand café Alverna
Bilderdijkstraat 104, Amsterdam

Manifestatie:
Zaterdag 4 februari vanaf 13.00 uur
Bellamyplein (bij Ten Katemarkt)
Amsterdam-West

Vriendelijke groeten,

Willem van Boekel
Mediacoördinator

Mob: 06-29348889
Tel: 020-5523093

SP-Gemeenteraadsfractie
Amstel 1, Kamer 2244
1011 PN Amsterdam