RTL Group


Alles over film bij 'RTL Film' bij RTL 5
Filmliefhebbers zijn op zondag 5 februari getuige van een heuse première. Dan begint bij RTL 5 het nieuwe programma RTL Film. Dit snelle magazine praat de kijker binnen een half uur helemaal bij over alles wat met film te maken heeft. RTL Film geeft een kort en krachtig overzicht van de nieuwste films in de bioscoop en op DVD, aangevuld met een vleugje gossip en soms een snuifje venijn, in de vorm van ongezouten commentaar en kritiek met een knipoog van de voice-over. Bovendien staat RTL Film bol van de previews, interviews en alles wat hot is op het gebied van film; van games tot gadgets en van events tot merchandising.

Gedurende zeventien weken houdt RTL Film de kijker up-to-date, met informatieve items als de Bioscoop Top 5, de Top 3 Op DVD en de Trailer Van De week. Daarnaast kunnen zelfverklaarde kenners van het witte doek hun kennis te gelde maken door mee te doen aan de wekelijkse RTL Film-prijsvraag, waarin de prachtigste prijzen te winnen zijn. Of het nu gaat om filmnieuws, -trivia, -gossip of anekdotes: iedereen die naar RTL Film kijkt is binnen een mum van tijd volledig op de hoogte van de laatste onwikkelingen in de magische wereld die film heet. RTL Film wordt geproduceerd door filmkenners Rene Mioch en Justus Verkerk.

Uitzending: wekelijks, vanaf zondag 5 februari, tussen 16.30 en 16.55 uur bij RTL 5.


---

-------------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jasper Teijsse, persdienst RTL Nederland via tel. 035 - 6718933 of jasper.teijsse@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP