Ingezonden persbericht


persbericht

grazende bizons en dravende struisvogels.
5 februari: summum informatiedag naast dierenpark emmen

Amsterdam, januari 2006 - Summum Reizen, organisator van veelzijdige en comfortabele groepsreizen naar prachtige bestemmingen wereldwijd, organiseert op zondag 5 februari een gratis informatiedag naast Dierenpark Emmen. Op loopafstand van elanden, bizons, giraffen en struisvogels krijg je hier professioneel advies over alle reizen uit het pakket van Summum. Er worden presentaties vertoond van zes reizen van Summum, er liggen fotoboeken ter inzage en de landendeskundigen en reisbegeleiders geven toelichting, advies en antwoord op al je vragen. Dansen ze in Buenos Aires ècht tango op straat? Hoe vind je de weg in een souk in Marokko? In welk land maak je de meeste kans de 'big five' tegen te komen op safari?

Van Cuba tot China

Deelname aan de informatiedagen van Summum is altijd gratis. In Dierenpark Emmen staan presentaties over Cuba, Kenia en Tanzania, Marokko, Zuid-Afrika, Argentinië en China op het programma dat duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Het enige dat je hoeft te doen is aanmelden via www.summum.nl. Op zondag 5 februari ook een bezoekje brengen aan het dierenpark? Summum heeft een speciaal tarief geregeld voor de bezoekers van de informatiedag: 12,50 euro voor een toegangskaartje in plaats van 16,50 euro!

Nog zes Summum informatiedagen in Nederland en België Komt de 5e niet zo goed uit? Summum organiseert nog zes informatiedagen in Nederland en één in België. Zie voor meer informatie, het programma en/of aanmeldingen www.summum.nl.

Summum Reizen biedt een bijzonder veelzijdig, gevarieerd en betaalbaar aanbod van comfortabele groepsrondreizen naar bestemmingen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Zuid-Europa. Het is een organisatie van en voor mensen met een passie voor reizen, het ontdekken van al het moois dat onze wereld te bieden heeft en het actief beleven van andere culturen. Wie op zoek is naar een afwisselende en betaalbare groepsrondreis vindt bij Summum Reizen ongetwijfeld iets van zijn gading. Summum Reizen. Vakanties van je leven! Zie ook www.summum.nl