Ingezonden persbericht

Rode Oortjes festival 2de voorronde voorbij

GRONINGEN, 20060131 -- Afgelopen zondag 29 januari was de 2de voorronde van het Rode Oortjes Festival in het Platformtheater aan het Boterdiep. De dag begon om 16:00 uur, en met 160 bezoekers was het een druk bezochte voorronde. De line-up bestond uit: Colligan, The Pocket Tanks, XLR8, Don't Shoot Old Yeller, De Trippende Base Meesters en Blueprint. De jury heeft besloten om XLR8 uit te nodigen om met de finale-ronde mee te doen. Al met al waren de bands zeer aan elkaar gewaagd en lag het niveau erg hoog.


-PERSBERICHT-

titel: Rode Oortjes 2de voorronde voorbij.

31-1-2006 Groningen

Afgelopen zondag 29 januari was de 2de voorronde van het Rode Oortjes Festival in het Platformtheater aan het Boterdiep. De dag begon om 16:00 uur, en met 160 bezoekers was het een druk bezochte voorronde. De line-up bestond uit: Colligan, The Pocket Tanks, XLR8, Don't Shoot Old Yeller, De Trippende Base Meesters en Blueprint. De jury heeft besloten om XLR8 uit te nodigen om met de finale-ronde mee te doen. Al met al waren de bands zeer aan elkaar gewaagd en lag het niveau erg hoog.
Op naar de 3de ronde die a.s. zondag 5 februari om 1600 uur zal beginnen in het Platformtheater met de volgende deelnemers: Whataboutjoshua, TombstoneD, Presscoat, SubgenX, Shady Lane, No Regrets

Voor meer informatie kijk op www.amigosdemusica.nl




Rode Oortjes Festival