Ingezonden persbericht


Wordt echt in Hengelo (Gld)....

Zondag 5 februari a.s. wordt er in de Remigiuskerk (aan de Kerkstraat) te Hengelo (Gld) een "Anders Dan Dienst" gehouden met het thema "Wordt echt in Hengelo (Gld) !". De dienst is in samenwerking met de oud jeugddienst commissieleden en het jongerenkoor Voice Mail opgezet.

Voice Mail bestaat uit een enthousiaste groep jongeren tussen de 13 en 20 jaar, die door het zingen van eigentijdse liederen leeftijdsgenoten en andere bezoekers willen vertellen waarom Jezus Christus voor hen zo belangrijk is in hun leven. Voice mail is in deze omgeving zeer bekend doordat ze meewerkt aan de multimedia Theatertour "Get Real" (Wordt echt) en hiermee in de wijde omgeving steeds weer volle zalen trekt. In de Anders Dan Dienst zal Voice Mail dan ook diverse ingrediënten uit deze spectaculaire theater tour laten zien en horen. De muzikale ondersteuning komt van de eigen huisband van de Remigius kerk. De band bestaat uit 7 muzikale jongeren uit Hengelo (Gld) die al vaker hebben gespeeld tijdens kerkdiensten.

Tijdens de dienst is er veel te zien en te horen, dit geldt voor jong en oud! (en voor mensen met een leeftijd daar net tussenin).

U bent van harte welkom op 5 februari om 10.00 uur in de Remigiuskerk aan de kerkstraat in Hengelo (Gld). Na de dienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie, thee of frisdrank.
---

onderschrift voor de foto's:


1. De enthousiaste jongeren van Voice Mail


2. De 7 Hengelose muzikanten van de huisband van de Remigiuskerk.

Met vriendelijke groet,

Gerrit v/d Kamp.

0314-622355

mobiel: 06-51607050



---- --