NPS/VARA/VPRO

Uitzending : zondag 5 februari, ca. 12.05-13.05 uur, Nederland 3. Herhaling zondagnacht in de 'carrousel' op Nederland 3 en maandagmiddag 13.45 op Nederland 1

// D66 en de vrijheid van meningsuiting

> Te koop?
Te gast in Buitenhof Wouter van Dieren, milieugoeroe en voormalig lid van de club van Rome. Zijn goede naam staat ter discussie nu hij wordt beschuldigd van lobbyen voor de energiebedrijven.

> Vrijheid van meningsuiting:
De cartoons in een Deense krant waarin de profeet Mohammed werd afgebeeld hebben tot woedende reacties geleid in de islamitische wereld. Wanneer gaat vrijheid van meningsuiting over in godslastering en moeten we in het Westen meer rekening houden met religieuze gevoelens? Een debat tussen uitgever Wouter van Oorschot, voormalig eurocommissaris Hans van den Broek en Ayhan Tonca, voorzitter van het contactorgaan Moslims en Overheid (CMO).

> Crisis D66:
Is met het vertrek van Boris Dittrich als fractievoorzitter de crisis binnen D66 bezworen? En is er nog een list te bedenken om de komende gemeenteraadsverkiezingen met vertrouwen tegemoet te zien. Een gesprek hierover met twee D66-ers: Boele Staal, Commissaris van de Koningin in Utrecht, en Mea van Ravesteyn, fractievoorzitter in Rotterdam.

p.s. de genoemde onderwerpen zijn onder voorbehoud, en kunnen door ontwikkelingen in de actualiteit nog veranderen.
Presentatie:

Rob Trip

Columnist:

Ronald Plasterk

Eindredactie:
Rob de Lange

Webredacteur:

Ralf van Kouwen

Een productie van NPS/VARA/VPRO. Bekijk voor de meest actuele informatie onze website : www.buitenhoftv.nl