Ingezonden persbericht

Goedendag,

Hierbij wil ik u meedelen dat op 05 Februari as Terraria Zwolle wordt gehouden in de IJselhallen te Zwolle. Dit is het terrarium-evenement van Noord-Oost Nederland.

Op dit evenement is bijna alles te vinden op het gebied van de terrariumhobby. Zowel boeken, terraria, aankleding, dieren en alles wat er nog meer nodig is om deze hobby tot een sucses te maken. Uiteraard ontbreken de diverse stands van verenigingen met de nodige informatie niet.

Dit evenement wordt georganiseerd door vhm-events en is voor iedereen toegangkelijk. Zowel voor liefhebbers als geintresseerden, maar ook voor een dagje uit om eens kennes te maken met deze mooie en boeiende hobby.

Dit evenement wordt 2 keer per jaar gehouden zowel in het voorjaar als najaar en is een van de grote evenementen in Nederland en is de grootste in zijn soort van het Noord-Nederland.

De lokatie is IJSSELHALLEN, RIETEWEG 4, 8011AB, ZWOLLE

De openingstijden zijn van 11.00 t/m 16.00 uur

Entree. EURO 5,00 VOLWASSENEN, 65+ EURO 4,00, KINDEREN TOT 5 JAAR GRATIS

Tevens stellen wij weer 10 vrijkaarten ter beschikking voor de kranten en/of zenders die er een actie mee willen gaan doen. Gaarne wel even contact opnemen.(tel. 0527-204495 of 06.22103933)

Gaarne zouden wij u willen vragen om een artikel of een vermelding te maken over dit evenemnet.

Als u geinteresseerd bent om langs te komen zou ik het op prijs stellen om dit van te voren kenbaar te maken zodat er een van de vrijwiligers met u mee kunnen sturen om uitleg te geven als er vragen zouden zijn.

Alle informatie en foto's van eerdere evenementen kunt u vinden op onze website www.vhm-events.com of via de hoofdpagina www.ter.nl

Met vriendelijke groet/ With friendly greetings/ Mit freundlichen Grüssen,

Jan van het Meer

http://www.ter.nl/ Dierbenodigdheden, dieren en diervoeders / Animal supplies: (NL/Ger/Eng)
http://www.ter-business.com Dierbenodigdheden, dieren en diervoeders zakelijk / Animals and supplies Business: (NL/Ger/Eng)

http://www.dierenmarkt.nu Vraag en aanbod/ Animalmarket (NL)

http://www.vhm-events.com Evenementen/Events (NL/DE/Eng)
http://www.vhm-abc.com Animal Breeding Cente (NL)
Dierenhotel JeMa (NL)
Dierenevenmentenkalender / Animalevents (NL/Eng)