Ingezonden persbericht

WSI Internet Consulting & Education nu ook in oost Brabant

Gratis Internet Business Analyse

NUENEN, 20060205 -- NUENEN - WSI Internet consulting & Education is de grootste franchise organisatie op het gebied van internet oplossingen voor het MKB ter wereld, heeft sinds kort een vestiging in nuenen. Nu kunnen ook bedrijven in de regio oost Brabant gebruik maken van het netwerk van WSI dat bestaat uit meer dan 1400 consultants in meer dan 80 landen.


WSI Internet Consultants zijn speciaal opgeleidde en gediplomeerde zakelijk Internet deskundigen, net als vele andere adviseurs waar bedrijven van afhankelijk zijn (zoals een advocaat, een accountant, een makelaar, etc.). Een Internet Consultant zorgt ervoor dat een bedrijf optimaal resultaat behaald uit het potentieel dat Internet Technologie biedt. En dit potentieel gaat veel verder dan het slechts verkopen van producten en online service aanbieden via een Website; WSI Internet Consultants hebben een uitgebreide reeks aan gespecialiseerde instrumenten tot hun beschikking om gevarieerde en speciaal op maat gemaakte oplossingen voor elk specifiek marktsegment aan te bieden. Deze Internet oplossingen kunnen inhouden dat speciale technologie helpt om dagelijkse processen efficiënter te laten verlopen, waardoor bedrijven geld besparen op bedrijfskosten, de verkoop management mogelijkheden verbeteren en betaalbare marketing diensten. Daarnaast is zoekmachine optimalisatie natuurlijk ook een specialiteit die gedaan wordt en uw website naar de bovenste resultaten van zoekmachines stuwt.
Internet Consultants lijken misschien niet altijd wat u van hen verwacht wanneer u denkt aan Internet "experts", helemaal als u in het verleden al eens benaderd bent door Web ontwikkelaars. Niet beperkt tot technologische genieën, zijn zij van verschillende komaf en uit iedere denkbare industrie, om hun ervaring en Internet kennis met u te delen. Dat is een belangrijk onderscheid tussen de traditionele Web designers en Internet Consultants, die zich meer toeleggen op het afleveren van werkelijke business oplossingen, in plaats van simpelweg Websites te ontwerpen.
Een ander verschil waardoor Internet Consultants zich onderscheiden van andere, professionele web designers, is het doel een langdurige zakenrelatie op te bouwen. Het is een bijna algemeen gebruik voor bedrijven in deze industrie om een Website te ontwikkelen voor een klant en vervolgens door te gaan naar een volgende opdracht, zonder ooit nog achterom te kijken. Waarschijnlijk werkt deze methode goed voor een bedrijf dat Webdesigns ontwikkelt, maar het werkt absoluut niet goed voor de klant! De realiteit is dat een Website slechts het begin van alles is, en dat de service die een Internet Consultant u bereidt is te geven, verreweg meer waarde aan uw bedrijf toevoegt. Bovendien helpen zij u met het behalen van daadwerkelijk rendement met uw Website. WSI consultants zijn daarnaast specialist in Internet Marketing, Zoekmachine optimalisatie, e commerce etc. Tijdelijk kunt u gratis een IBA (internet Business Analyse)uit laten voeren door het nieuwe kantoor dat gevestigd is in Nuenen. Deze analyse kost normaal gesproken ¤ 800,- en legt de winstmogelijkheden voor uw bedrijf haarfijn bloot. Neemt u hiervoor contact op met Consultant Dhr S. Arduin via info@mkbwsiwebwinst.nl of bel 06-10017243. Natuurlijk kunt u ook de uitgebreide website bezoeken op www.mkbwsiwebwinst.nl




S. Arduin