Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Amersfoort, 6 februari 2006

Kleurrijk winkelaanbod Amersfoort in beeld

De leukste, mooiste, apartste winkels van Amersfoort overzichtelijk op een rij. Dat biedt de originele en handzame pocketbrochure Keigave Shoproute, die onlangs is uitgegeven door de Stichting Binnenstadsmanagement Amersfoort. De brochure brengt het aantrekkelijke winkelaanbod van de binnenstad van Amersfoort in beeld.

Het historische centrum van Amersfoort heeft verrassend veel winkels met een eigen gezicht. In een decor van grachten, muurhuizen en stegen is er een keur aan winkels voor jong en oud. Van grote winkelketens en bekende merkshops tot bijzondere kleine pandjes met kunst, cadeauartikelen of hebbedingetjes. De shoproute leidt de lezer door dit kleurrijke geheel, waarbij vanuit diverse punten kan worden gestart. Ook is er in de brochure informatie te vinden over openingstijden, parkeermogelijkheden, maar ook markten, evenementen, festivals en andere leuke uitstapjes in de binnenstad. Kortom, met de shoproute in de hand wordt het centrum van Amersfoort nóg aantrekkelijker!

De Keigave Shoproute is gratis verkrijgbaar bij de VVV en stadswinkel De Observant te Amersfoort.
De uitgave is een initiatief van de ondernemers van de binnenstad Amersfoort, verenigd in de Stichting Binnenstadsmanagement.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht