Politie Midden- en West Brabant

Vrijheidsberoving en zware mishandeling in woning

OOSTERHOUT NB, 5 februari 2006

Man aangehouden na vrijheidsberoving en ernstige mishandeling

RAAMSDONKVEER De politie kreeg vanmorgen, om 06.45 uur de melding dat, een 69 jarige vrouw, in haar woning aan de A. Roland Holstlaan te Raamsdonkveer, ernstig mishandeld was door een onbekende man. De vrouw en twee kinderen (11 en 14 jaar) die op dat moment bij haar logeerden waren het huis uit gevlucht en hadden hulp gezocht bij de buren. Agenten troffen ter plaatse hevig geëmotioneerde kinderen en vrouw aan. De dader, een onbekende man die de woning eerder die nacht binnengedrongen was, was niet meer in de woning aanwezig. Zowel de vrouw als de kinderen zijn voor behandeling overgebracht naar het Molengrachtziekenhuis te Breda.

Gezien het sporenbeeld in de woning en de aard van het letsel heeft de politie direct een team van 20 agenten geformeerd om de zaak te onderzoeken. De technische dienst van de politie is gestart met een uitgebreid sporenonderzoek in de woning. Ook werden meerdere getuigen gehoord.

Dit onderzoek resulteerde in het feit dat de officier van justitie toestemming verleende voor de aanhouding van een 25 jarige man, afkomstig uit Raamsdonk. Deze verdachte werd om 15.15 uur aangehouden.

Auteur: Desiree Brabers