Ingezonden persbericht

SPILL GROUP kiest GameAccount for SKILLGAME.com

The game is on

HILVERSUM, 20060205 -- SPILL GROUP heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met GameAccount. Als eerste in een range van co-branded game portals maakt de deze week door SPILL GROUP en GameAccount gelanceerde gameportal www.skillgame.com gebruik van het GameAccount spelplatform. De GameAccount software maakt het spelers mogelijk om in real-time tegen andere spelers te spelen of deel te nemen aan een competities. Hierbij wordt niet alleen om de eer gestreden, er kunnen ook daadwerkelijke geldprijzen worden gewonnen en geïnd. De onderlinge competitie, aantrekkelijke geldprijzen en gegarandeerde uitbetalingen maakt deze gamingportal extra aantrekkelijk. Hoewel net officieel gelanceerd, trekt de site skillgame.com al een groot aantal internationale spelers.


SkillGame.com biedt keuze en competitie in populaire behendigheidspelen
De gameportal www.skillgame.com biedt een groot aantal populaire p2p behendigheidsspelen en toernooispelen. De spelen worden in zeven talen aangeboden waardoor het ook mogelijk is om tegen andere internationale spelers te spelen. Bezoekers kunnen deelnemen aan tal van populaire multiplayer games als Gin Rummy, BackGammon of 8-Ball Pool. Liefhebbers van klassiekers als BlackJack, Hoger-Lager, Solitaire en Mah Jong kunnen kiezen uit varianten in verschillende moeilijkheidsgraden. SkillGame.com maakt gebruik van de geïntegreerde netwerk- en gamingservices van marktleider GameAccount. Bezoekers en spelers op SkillGame.com zijn hierdoor gegarandeerd van een optimale spelbeleving en integere afwikkeling van financiële transacties.

Optimale spelbeleving door GameAccount
"Met GameAccount spelen wij op zeker, zonder concessies te doen aan flexibiliteit en slagkracht. Hun techniek en gamingservices hebben zich in de praktijk bewezen. Een stabiel spelplatform met een continue geoptimaliseerde spelbeleving is essentieel voor onze internationale hi-traffic gamesites. Gezien onze ambities is de keuze voor lange termijn samenwerking met GameAccount een logische." , aldus Reinout te Brake, Marketing & Business Development Director bij SPILL GROUP.

Ed Comins, Sales Director bij GameAccount onderschrijft dit: "De samenwerking met SPILL GROUP is goed nieuws voor zowel ons als de spelers. SPILL GROUP exploiteert en beheert een groot aantal gameportals. Door de samenwerking kunnen we steeds meer spelers een perfecte spelervaring bieden. De samenwerking sluit perfect aan bij onze ambities als toonaangevend leverancier van Skill Gaming toepassingen voor de e-Gaming industrie.

Ook de Aziatische markt maakt binnenkort kennis met de activiteiten van SPILL GROUP. Om snel in te kunnen springen op de snelle ontwikkelingen op de aziatische gaming markt opende SPILL GROUP onlangs een vestiging in Shanghai. De vestiging wordt geleid door Marc van der Chijs, oprichter en initiator van de in China immens populaire videocommunity www.toodou.com. Onder zijn leiding wordt gewerkt aan de lancering van Game.COM.CN, een op de chinese markt gerichte gameportal en de ontwikkeling van specifieke op de aziatische markt gerichte producten. "in 2008 zal er in de chinese online gaming industrie zo'n 14,2 miljard RMB Yuan worden omgezet. SPILL GROUP wil daar graag in delen." Aldus Reinout te Brake.

Objectieve bereiksmeeting door deelname in STIR
Om in te spelen op de behoefte aan objectieve bereikscijfers voor haar adverteerders treedt SPILL GROUP toe tot de STIR, Stichting Internet Reclame. Vanaf media deze maand worden de op Nederland gerichte gameportals www.spelletjes.nl, www.game.nl en www.spel.nl opgenomen in het STIR Bereiksonderzoek. Ook voor haar internationale sites streeft SPILL GROUP naar aansluiting bij objectieve bereiksonderzoekmethodieken.

Informatie SPILL GROUP
SPILL GROUP HOLDING BV exploiteert en beheert gameportals in 15 landen. In haar marktsegment behoren haar gameportals tot de Top 5. Haar gameportals bereiken dagelijks meer dan 1 miljoen spelers. SPILL GROUP HOLDING is gevestigd in Hilversum en bestaat uit 4 werkmaatschappijen. Naast de vestiging in Hilversum heeft zij een vestiging in Shanghai (China). Kottabus Ltd (online advertising) en Zigiz.com (online skill games) zijn onderdeel van de SPILL GROUP.

Informatie GameAccount
GameAccount is een toonaangevend leverancier van e-gaming oplossingen voor sportweddenschappen, casino- en kaartspelen. Haar toepassingen worden onder meer gebruikt door sites als Victor Chandler, Sportingbet, Betcorp, Fortune Lounge, Paddypower.com, Sky Bet (BSkyB), FHM.com, Maxim, Wanadoo en The Sun. Het financieel platform van GameAccount ondersteunt meertalige white-label toepassingen en realtime verwerking.

Nadere informatie:
Reinout te Brake, Marketing & Business Development Director, SPILL GROUP
reinout@spillgroup.com




SPILL GROUP