Gemeente Zevenaar


Inspraakprocedure herontwikkeling locatie Noordeinde

MARIAK~1.jpg

Door ABC Vastgoed uit Arnhem is een plan ontwikkeld voor de herontwikkeling van de locatie Noordeinde. Deze locatie omvat globaal de terreinen gelegen tussen het Noordeinde, Lentemorgen, Esdoornstraat en Acaciastraat en de kruising tussen het Noordeinde en de Oude Doesburgseweg.

Het plan
Het plan houdt in de bouw van 115 woningen (78 appartementen en 37 eengezinswoningen). Hiervan worden 50 appartementen door Baston Wonen overgenomen en verhuurd. De overige woningen worden in de koopsfeer gerealiseerd. Daarnaast voorziet het plan in de (her-)inrichting van het openbare gebied en de aanleg van een rotonde op de kruising Noordeinde-Oude Doesburgseweg.

Informatiebijeenkomst
Op maandag 6 februari wordt voor omwonenden en andere belangstellenden een informatiebijeenkomst georganiseerd in de Vida Studio's (Raadhuisplein 17, Zevenaar). Tussen 16.30 en 20. 00 uur is de bijeenkomst doorlopend te bezoeken.

Er zijn vertegenwoordigers van ABC Vastgoed, Baston Wonen en de gemeente aanwezig om u over de plannen en de procedure te informeren en om uw vragen te beantwoorden. Verder zal om 17. 30 uur en 19.00 uur door de architect een presentatie over het plan worden verzorgd. U bent van harte welkom.

Ter inzagelegging
Het plan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van dinsdag 7 februari a.s. gedurende vier weken ter inzage bij de balie Ruimte. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u uw mening geven over het plan. Deze reactie kunt u richten aan het college van burgmeester en wethouders, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar.