Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek

6 februari
Opening loket 'Van kennis naar kunde'

NWO Exacte Wetenschappen en ICT~Office hebben een gezamenlijk project opgezet om meer leden van het midden-en kleinbedrijf op het gebied van ICT in contact te brengen met onderzoekers. Het project 'Van Kennis naar Kunde' omvat een website ondersteund door een telefonisch informatieloket. Hier kunnen ICT-ondernemers in contact worden gebracht met kennisinstellingen, die hen kunnen helpen bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Op 6 februari 2006 zal Minister Brinkhorst van Economische Zaken de website en het telefonische informatieloket officieel lanceren.

Op de website 'Van Kennis naar Kunde' is voor ICT-ondernemers informatie te vinden over succesvolle samenwerkingsprojecten tussen bedrijfsleven en kennisinstellingen. Daarnaast kunnen ondernemers inzicht krijgen in de terreinen van wetenschappelijk ICT-onderzoek, dat aan de kennisinstellingen wordt verricht. In aansluiting daarop kunnen ondernemers in contact komen met het telefonisch informatieloket. Medewerkers van NWO-Exacte Wetenschappen brengen de ondernemer hier in contact met het onderzoeksteam dat het best onderlegd is om zijn specifieke kennisprobleem op te lossen. MEDIA ZIJN, NA AANMELDING, VAN HARTE WELKOM

De kick-off bijeenkomst is op maandag 6 februari, vanaf 16.00 uur in het NWO-gebouw aan de Laan van Nieuw Oost Indië 300, Den Haag. Meer informatie en aanmelden op www.nwo.nl/knk, of bij Manoe Mesters (voorlichter NWO Exacte Wetenschappen), mesters@nwo.nl, t: +31(0)70 344 09 14.