Bve Raad



Nieuwe website JongerenOrganisatie Beroepsonderwijs

Vanaf 6 februari kunnen alle mbo-studenten in Nederland terecht op de geheel vernieuwde www.job-site.nl, die naast een heleboel tips en informatie over het mbo ook veel entertainment biedt. Door middel van chatboxen, profielen en discussiepaginas kun je elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

Daarnaast maak je kans op een van de twee I-Pods, als je tussen 6-16 februari *gratis* JOB-member wordt. Zeker even checken dus!

Speciale uitnodiging Mboers Unite!
Alle mbo-studenten zijn van harte uitgenodigd om op donderdagmiddag 23 februari van 14.00-18.00 in Hotel Arena in Amsterdam de officiële lancering van de job-site bij te wonen. Doe mee aan een pittig debat over jouw positie in de school, op de arbeidsmarkt en in de maatschappij! Ook zijn er films van de JOB-scholentoer (6-16 februari) en de JOB- integratiedag!

We sluiten natuurlijk af met een uitgebreide borrel. Jij bent er toch ook bij? Meld je nu in een minuut aan op www.job-site.nl Je krijgt dan meteen een bevestiging met het programma en de routebeschrijving!


*Wil jij op het podium aan het debat meedoen? We zoeken nog goedgebekte mbo-studenten! Mail dan naar: unite@job-site.nl .