Gemeente Son en Breugel


Mevrouw Vogels zet zich volledig in voor haar omgeving

Donderdag 2 februari a.s. ontving mevrouw Ricky Vogels (64) de vrijwilligerspenning 2006 uit handen van burgemeester Hans Gaillard tijdens haar dagelijks bezoekje aan haar broer en zus. Ricky Vogels zet zich al jarenlang belangeloos in voor haar familie en haar naaste omgeving.

Ricky zorgt al meer dan twintig jaar voor haar blinde zus Anneke (73) en broer Gerard (59). Ricky heeft jarenlang dagelijks de krant en boeken voorgelezen en het ze helpt mee het huishouden van haar broer en zus draaiende te houden.

Naast deze dagelijkse zorg onderhoudt Ricky ook de tuin van haar buren en steekt ze voort-durend haar handen uit de mouwen om andere mensen in de Vlinderlaan te helpen.
Ricky maakt daarnaast ook nog tijd om op haar twee kleinkinderen te passen.

De vrijwilligerspenning van de gemeente Son en Breugel wordt jaarlijks uitgereikt als blijk van waardering aan een vrijwilliger, die zich op enig terrein van het maatschappelijk leven algemeen erkende verdiensten heeft verworven.
Voorafgaande jaren werd deze vrijwilligerspenning uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis. Dit jaar organiseerde de gemeente een oliebollenparty op oudejaarsdag en verviel de traditionele nieuwjaarsreceptie.