Politie Zuid-Holland-Zuid

06/02 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

Dordrecht, 06-02-2006 o Persberichten District II

VERDACHT VAN LASTIG VALLEN EX-VRIENDIN
GORINCHEM De politie heeft op zondagmiddag 5 februari een 34-jarige man uit Gorinchem aangehouden op verdenking van het lastigvallen van zijn ex-vriendin (38). Hij zou haar telefonisch al langere tijd lastig vallen, evenals bij haar huis. De man, die zeer agressief was en zich verzette tegen zijn aanhouding, werd aangehouden op het Paardenwater in Gorinchem. Daarbij moest hij worden gepepperd door de agenten. De man werd in verzekering gesteld. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

HUISELIJK GEWELD
GORINCHEM De politie heeft op zondagavond 5 februari een 42-jarige man uit Gorinchem aangehouden in een woning aan de Kortebaan. De man had zijn vrouw (44) geslagen. De verdachte was onder invloed van alcohol. Hij bekende dit op het bureau. De man werd in verzekering gesteld.

AANGEREDEN
GIESSENBURG- Een 37-jarige vrouw uit Giessenburg is aangereden door een achteruitrijdende personenauto. Dit gebeurde op zondagmorgen 5 februari 2006 omstreeks 10.50 uur op de parkeerplaats van de Til aan de Breestraat. De bestuurder van de personenauto, een 41 jarige man uit Waspik, reed langzaam achteruit en reed daarbij de vrouw over haar voet. Als gevolg daarvan kwam zij tevens ten val. De vrouw werd per ambulance overgebracht naar het Beatrixziekenhuis te Gorinchem. Daar bleek dat zij een gekneusde voet en een bult op haar hoofd had overgehouden van de aanrijding.