Ingezonden persbericht


Pridis gaat samenwerkingsverband aan met Texas Digital

Nijkerk - Pridis en Texas Digital Systems Europe zijn een samenwerkingsverband aangegaan betreffende de (weder)verkoop van een aantal oplossingen van Texas Digital door Pridis. Het productportfolio van Pridis wordt hiermee aanzienlijk uitgebreid en verdiept.

De kennis en ervaring binnen het marktsegment waarin Pridis zich begeeft, sluiten goed aan bij de visie van Texas Digital. Texas Digital is een grote speler op de markt van real-time visual communications en notification solutions. Aangaande de producten QuickCom en VitalCast hoopt Pridis met de verkoop, installatie en ondersteuning hiervan een extra dimensie toe te kunnen voegen aan de reeds bestaande door Pridis te leveren CTI toepassingen.

De multimedia oplossing VitalCast is hoofdzakelijk gericht op het op een aantrekkelijke en opvallende wijze presenteren van voor de klant bedrijfskritische informatie. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de grote wall display's op Broadway of op kleinere schaal de schermen bij fastfoodketens, retailers, banken, waarop continue diverse informatie en videobeelden te zien zijn. QuickCom verzamelt diverse real-time informatie en maakt dit op effectieve wijze inzichtelijk voor de gebruiker. Vooral bij gebruik in call centres en op helpdesks is dit uitermate effectief om bewustzijn te creeren van de actuele status en snel belangrijke op feiten gebaseerde beslissingen te kunnen nemen.

'Wij zijn erg te spreken over deze samenwerking en zijn er van overtuigd dat wij hiermee tegemoet komen aan de wensen van onze klanten', aldus Johan van Oostveen, directeur van Pridis. 'Deze nieuwe wijze van presenteren op grote plasma schermen wordt in ons land steeds vaker toegepast en dit zal in de toekomst alleen nog maar gaan toenemen.'

'Wij zijn verheugt dat Pridis, met de goede ICT expertise en supportcapaciteiten, gekozen heeft voor de Enterprise Notification en Broadcasting oplossing van Texas Digital', aldus Cornelis Bonnet, Managing Director van Texas Digital Systems Europe BV te Ermelo.

Over Pridis CT Products

Pridis Computer Telephony Products BV is een zelfstandige Nederlandse onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen van communicatie-management software. Door geavanceerde CTI-applicaties te koppelen aan reeds bestaande mogelijkheden wordt communicatie een stuk eenvoudiger, transparanter en voordeliger. De kracht van Pridis CTI-software wordt steeds meer onderkend. In de praktijk blijken de ervaring van telecom en de snelheid van IT een waardevolle combinatie te vormen. Onder meer de overheid en gezondheidszorg maken intensief gebruik van de Pridis-applicaties. De producten van Pridis vinden hun weg naar de klant via een uitgebreid dealernetwerk in Nederland, Europa en de Verenigde Staten. Vanuit het Pridis hoofdkantoor in Nijkerk wordt ondersteuning gegeven, onder andere in de vorm van trainingen. Met ruim tien jaar ervaring in de markten van telecom en data is Pridis in staat snel en effectief te anticiperen op technologische als prijstechnische ontwikkelingen. Voor meer informatie: www.pridis.com

Noot voor de redactie,