Partij van de Arbeid


Den Haag, 6 februari 2006


Ter informatie voor de pers:


PvdA persmap gemeenteraadsverkiezingen


7 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. In heel het land voert de PvdA campagne. De PvdA wil zo veel mogelijk vertegenwoordigers in verschillende gemeenteraden krijgen die dicht bij mensen staan en gemeenten sterk en sociaal maken. Lokale, landelijke en Europese PvdA'ers voeren deze campagne zij aan zij. De officiële start van de PvdA campagne is zaterdag 11 februari met de viering van het 60 jarig bestaan van de PvdA.


Om u wegwijs te maken in de veelheid van activiteiten die de PvdA tot aan de verkiezingen organiseert, is een persmap samengesteld. In de map is onder andere informatie te vinden over de stedentour van Wouter Bos, de PvdA Meer Rood op straat themadagen en de viering van het 60 jarig bestaan van de PvdA. Ook zijn contactgegevens te vinden van PvdA persvoorlichters in de 50 grote steden.


De persmap is af te halen bij de Afdeling Voorlichting van de PvdA in de Tweede Kamer. Ook kan deze worden aangevraagd bij het secretariaat van de Afdeling Voorlichting, per email pvda_info@tweedekamer.nl, of telefonisch op 070 318 26 94.
Vermeldt bij aanvraag duidelijk waar de persmap heen gestuurd moet worden.