Sumatra brengt nieuwe generatie rapportage voor Exact klanten

Sumatra software b.v.

Persbericht

Sumatra Software b.v. introduceert nieuwste generatie rapportagesysteem voor Exact klanten

Wassenaar, 6 februari 2006

Sumatra Software B.V. introduceert voor alle Exact Software klanten haar nieuwste versie van het VT Office Pack. Met deze versie zijn klanten in staat complexe overzichten te bouwen op basis van informatie uit hun Exact administratie. Het VT Office Pack 2.3 kent vele uitbreidingen op de bestaande productlijn. Met deze nieuwe versie zijn bedrijven in staat om met minder mensen een hogere productiviteit te bereiken en kunnen zij hun bedrijf sneller en beter sturen op basis van actuele cijfers. Het nieuwe financiële dashboard biedt in één oogopslag diepgaande informatie over de gezondheid van het bedrijf.

Met de rapportage Client kan snel allerlei complexe informatie geraadpleegd worden. Standaard worden hiervoor ruim 100 rapporten meegeleverd. Daarnaast zijn snel klantspecifieke rapportages te ontwikkelen die gegevens uit Exact ontsluiten en deze in tabellen en diverse soorten grafieken presenteren. Naast presentatie op het scherm is het mogelijk om rapporten te exporteren naar Microsoft Office of middels een PDF te distribueren. Zo maakt Sumatra het aansturen van organisaties eenvoudiger en effectiever.

Over Sumatra Software b.v.
Sumatra Software b.v. te Wassenaar ontwikkelt E-Business en E-Commerce oplossingen voor bedrijven en organisaties die hun administratie voeren met behulp van Exact Software. De producten van Sumatra worden dan ook naar volle tevredenheid ingezet bij vele honderden Exact gebruikers. Sumatra kan bogen op vele jaren IT-kennis en ervaring van haar medewerkers. Sumatra heeft specialisme in huis op het gebied van Exact, Java, .NET, Internet, Windows, Visual Basic en past deze dagelijks toe om haar producten nog beter te maken.

Voor meer informatie over de oplossingen van Sumatra Software b.v. kunt u contact opnemen met Paul van Keep op 070 514 4514 of via paul@sumatra.nl