Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District NW-Veluwe

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT NOORD-WEST VELUWE

06 februari 2006

't Harde - Inbraak bibliotheek Van zondag op maandag (05/06-02) werd er ingebroken in de bibliotheek aan het Centrum. De dader kwam binnen door het uitzetraam op grove wijze te forceren. Het pand werd doorzocht en uit het kantoor werd een onbekend geldbedrag ontvreemd.

Projectcontrole milieu

De politie heeft in het afgelopen wekeinde, zowel op de zaterdag als de zondag, samen met een aantal Boa's (Bijzondere opsporingsambtenaren) uitgebreid milieutoezicht gehouden in het buitengebied tussen Putten en Elburg. Aan 9 mensen werd een boete uitgereikt voor de volgende feiten: 1 x loslopende hond 1 x ruiter buiten route 1 x vissen zonder akte 1 x vissen onder vergunning 1 x auto op verboden terrein 4 x verbranden afval zonder vergunning Daarnaast werd 2x een partij afval aangetroffen en kwamen 5 hondenbezitters er vanaf met een waarschuwing ivm een loslopende hond.

Ermelo - Kop-staartbotsing

Een 19-jarige automobiliste uit Ermelo kon haar voertuig niet op tijd tot stilstand brengen en botste op de auto voor haar, bestuurd door een 27-jarige plaatsgenote. Het ongeval gebeurde op zondag (05-02) rond 15.10 uur op de kruising Zeeweg en Korpersteeg. De 27-jarige vrouw klaagde over nekpijn en werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Beide auto's raakten beschadigd.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Bert Top 055 - 548 60 58

---- --