ROI Tools lanceert de Administratie Portal

Roi tools b.v.

Persbericht

ROI Tools lanceert vandaag de Administratie Portal, een betaalbare internet portal voor Exact gebruikers.

Rotterdam, 6 februari 2006

De Administratie Portal is ontwikkeld voor administratie- en accountantskantoren die Exact gebruiken en tegelijkertijd via internet informatie willen delen met hun klanten. De Portal heeft met name toegevoegde waarde voor kantoren die gebruik maken van Exact voor Dos, Exact voor Windows en Exact Globe.

De Administratie Portal is een beveiligde internet omgeving waar administrateur, accountant en klant gedurende 24 uur per dag:

- de Exact administraties kunnen inzien

- documenten kunnen raadplegen

- met elkaar kunnen communiceren

On line Exact administratie inzien
Via de Administratie Portal kan een administratie- of accountantskantoor haar klant toegang bieden tot de eigen up-to-date Exact administratie zoals deze bij het kantoor draait. De klant heeft alleen kijkbevoegdheid. Onze filosofie hierachter is dat het kantoor efficiënter en beter kan boekhouden dan de gemiddelde niet financieel onderlegde klant. De klant heeft geen kennis van Exact nodig, men kan volstaan met een muisklik om gewenste informatie te ontsluiten.
Alle op het scherm getoonde overzichten kunnen worden afgedrukt of geëxporteerd naar bijvoorbeeld Excel.

On line documenten raadplegen
Digitaal gearchiveerde documenten kunnen vanaf elke locatie ter wereld worden ingezien en gedownload. Dit kunnen zowel door het administratiekantoor geproduceerde documenten zijn als door de klant geleverde en gescande documenten. Feitelijk wordt er een digitaal archief gecreëerd. Rapportages, jaarverslagen, loonstroken etc. worden op deze wijze binnen een beveiligde omgeving 24 uur per dag vanaf elke plek in de wereld toegankelijk. De klant wordt geïnformeerd via e-mail of sms bij plaatsing van een nieuw document.

On line communicatie
Klant en kantoor wisselen via de Portal vragen en antwoorden uit. De voortgang van uitstaande vragen kan gemakkelijk worden gevolgd. Bijkomend voordeel is dat alle correspondentie op één plek bewaard blijft. Ook nu worden de betrokken partijen geïnformeerd via e-mail of sms. Betrokken medewerkers en leidinggevenden kunnen in één oogopslag de stand van zaken bij al hun klanten zien.

De Administratie Portal onderscheidt zich als volgt van ander portals:


- de Portal is ontwikkeld door een administratiekantoor
- internettoegang tot bestaande Exact software via gebruiksvriendelijke schil
- aanpassing van kleur en logo's aan de huisstijl van het kantoor
- de Exact administraties blijven draaien op de server van het kantoor
- uit te breiden met door ROI ontwikkelde krachtige Excel oplossingen voor zeer efficiënte rapportering en controle

Op de site www.administratieportal.nl is meer informatie te vinden over de Portal.

Einde persbericht.