2e persbericht van maandag 6 februari 2006

Berichten uit de regio

Eindhoven, 06-02-2006

Eindhoven: Twee mannen overvallen benzinestation

Twee onbekende mannen hebben maandag rond 8.50 uur een benzinestation aan de Bisschop Bekkerslaan overvallen. Zij bedreigden het personeelslid met een vuistvuurwapen en eisten geld. Zij vertrokken met slecht enkele tientjes.

De signalementen van de daders:

* man 1.70 / 1.75 m. groot, getinte huid, forse donkere wenkbrauwen. Hij had een witte capuchon op het hoofd en een witte sjaal voor het gezicht.

* de ander was 1.90 / 1.95 m. groot, lichte huidskleur en rode muts.

Getuigen kunnen bellen met de politie van Eindhoven Woensel Noord, 0900 8844.

Helmond: Politie houdt schennispleger aan

De politie heeft maandagochtend rond 9.30 uur een man van 46 jaar uit Etten-Leur aangehouden omdat hij kort daarvoor schennis zou hebben gepleegd op de Wederhof. Twee vrouwen zagen dat de man daar rondliep met zijn geslachtsdeel uit zijn broek, en waarschuwden de politie. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen zij een man fietsen die aan het signalement voldeed. Hij is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Oirschot: Gereedschap weggehaald uit bouwcontainer

Het afgelopen weekeinde is ingebroken in een bouwcontainer aan de Molenheide. Er werden enkele ruiten vernield en er werd een plaat uit een deur gehaald. Uit de container verdwenen gereedschap en boren.

Bladel: Inbraak in kantoor-bouwcontainer

Bij een inbraak in een kantoor-bouwcontainer aan de Beatrixlaan zijn onder meer een soldeerbout, een ampèremeter en levensmiddelen weggehaald. Dat gebeurde het afgelopen weekeinde. De deur van de container is opengebroken.