Gemeente Voorschoten

Persberichten - Huisartsenhulp buiten kantoortijd Uitgebracht op: maandag 6 februari 2006

Voor spoedeisende hulp buiten kantoortijden werken de huisartsen in Voorschoten samen met de huisartsenpost Smash. Afhankelijk van het tijdstip waarop u belt, kunt u terecht bij het MCH Ziekenhuis Anthoniushove in Leidschendam of het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. De huisartsenpost is doordeweeks tussen 17.00 en 8.00 uur bereikbaar. Tijdens weekeinden en feestdagen is de post 24 uur per dag bereikbaar. Indien nodig kunt u bij beide ziekenhuizen medicijnen krijgen.

Bereikbaarheid

Het centrale telefoonnummer van huisartsenpost Smash is: 070 3 469 669. U krijgt een gekwalificeerde dokterassistente bijgestaan door een huisarts aan de lijn. Deze zal informeren naar de aard van uw klacht en bepalen of:

* u telefonisch advies kunt krijgen

* u zelf naar de huisartsenpost kunt komen
* een huisarts bij u op bezoek komt

* uw klacht tot morgen kan wachten

Waar?

Als u langs kunt komen, kunt u in de avonduren terecht bij de post van Ziekenhuis Anthoniushove aan de Burgemeester Banninglaan 1 in Leidschendam. s Nachts gaat u naar de post in het Bronovo Ziekenhuis aan de Bronovolaan 5 in Den Haag.

Routebeschrijvingen vindt u op www.mchaaglanden.nl en www.bronovo.nl. Mocht u nog vragen hebben verwijzen wij u naar de folder van Smash Haaglanden die bij uw huisarts en de gemeente Voorschoten beschikbaar is.


- einde bericht -