Gemeente Delft

Maandagochtend 6 februari 2006 werd de heer P. van Hemmen verwelkomt als eerste Delftpashouder in 2006. De heer Van Hemmen kwam de Delftpas voor zichzelf en zijn dochter kopen bij de Publieksbalie aan de Phoenixstraat. Hij werd verrast met bloemen en een gratis Delftpas 2006 voor zichzelf en zijn dochter.

Met de verkoop van de eerste Delftpas in 2006 is het nieuwe Delftpasjaar van start gegaan. De Delftpas geeft een jaar lang gratis toegang of korting bij onder andere musea, bioscopen, zwembaden, de bibliotheek, Theater de Veste, de Vrije Akademie, Stichting Ouderewerk en diverse winkels in Delft en omgeving. Daarnaast krijgt de pashouder eenmalig E 8,80 korting op strippenkaarten en korting op attracties en evenementen zoals Diergaarde Blijdorp, Madurodam, Pathé Rotterdam, Omniversum en Euromast. In 2005 werden 6149 Delftpassen verkocht.
De Delftpas is geldig vanaf 1 maart 2006 tot en met 28 februari 2007. Op zaterdag 25 februari wordt gevierd dat de Delftpas 5 jaar is geworden. Het wordt een feestelijke dag in Theater de Veste waarbij iedereen welkom is. Binnenkort wordt het programma bekend gemaakt. De Delftpas is te koop bij de Publieksbalie aan de Phoenixstraat (ook op afspraak) en bij de Publieksbalie van Werk, Inkomen en Zorg aan de Hooikade 13. Afhankelijk van woonplaats, leeftijd, inkomen en gezinssituatie kost de Delftpas E 5,- E 10,- E 20,- of E 55,-.


---