Ingezonden persbericht




Marketing communicatie en Sponsoring

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Daarom eerst nog de allerbeste wensen voor een gezond en succesvol 2006. Wij zijn er klaar voor. U ook?

2006 is het jaar van topsport en passie, kansen creëren en benutten. Aan de vooravond van de Olympische Winterspelen 2006 te Turijn praten we over wat sponsoring betekent voor alle betrokkenen. De visie en maatschappelijke rol van sponsoring voor Randstad en de strategische keuzes. Het effect van sponsoring voor sporters zelf en de eigen werknemers. Hoe blijf je overeind in communicatiegeweld van 11 andere merken rond deze Spelen?

Randstad is o.a. Partner in Sport van het NOC*NSF en ondersteunt sinds 1977 (top) sporters in Nederland met o.a. de balans tussen topsport en maatschappelijke loopbaan of studie.
Erik van Engelen, sponsormanager Randstad Nederland. Hij (37) studeerde af aan de HEAO CE Breda. Werkte 12 jaar voor internationale fastmovers (o.a. Directeur Marketing Interbrew Nederland - het huidige Inbev) en ging eind 2000 op wereldreis. Vervolgens zelfstandig Interim Manager Marketing/Communicatie. Was verantwoordelijk voor nieuwe sponsorbeleid Fortis en werkt nu Ad Interim voor Randstad als verantwoordelijke voor sponsoring.

Wat betekent de Randstad visie voor ons en wat kunnen we daarvan leren? Wat zijn de verwachtingen van 'onze' sportmensen in Turijn?


19.30 Ontvangst en koffie

20.00 Welkom Olav Meyknecht - voorz. RMN

20.15 Presentatie Erik van Engelen

21.15 Discussie

21.30 Netwerkborrel

22.00 Sluiting

Randstad Nederland
Diemermere 25
1112 TC Diemen
T 020 - 569 59 11
I www.randstad.nl

Bij de bevestiging van de inschrijving ontvangt u een route beschrijving.

Deze avond wordt zoals gebruikelijk georganiseerd voor en door de leden van de RMN. Zij kunnen een collega als introducé meenemen. Bent u niet lid van de RMN dan is dit een mooie gelegenheid om te komen kennismaken. U betaalt dan een toegang van 20 Euros. Besluit u daarna lid te worden brengen we deze toegang weer in mindering op de contributie.

Bij verhindering gelieve u zich tijdig af te melden bij de secretaris van de RMN. U kunt zich ook laten vervangen door een collega. In geval van no-show (zonder afmelding verstek laten gaan) wordt een bedrag van 20 Euros in rekening worden gebracht.

5eeaf.gif

Meldt nú uw komst of verhindering via deze link: Aanmelden(Als dit onverhoopt niet lukt dan kopieert u het volgende adres naar uw browser: http://www.formdesk. nl/reclamekring/aanmelden060206

Postbus 85258
3508 AG Utrecht
T 0320 - 245 513
F 0842 - 218 979
E info@reclamekring.nl I www.reclamekring.nl

Hylke Sierksma
secretaris

NB.: Noteer alvast in uw agenda de volgende RMN bijeenkomsten 6 maart - Marketing en politiek
3 april - Marketing in een veranderde zorgsector 6 mei - Alg. Leden Vergadering + verrassing