Ingezonden persbericht


Perspresentatie arbeidsmarktonderzoek Noord-Holland Noord

Het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord (RPA-NHN)heeft een uitgebreid onderzoek laten verrichten naar de arbeidsmarkt in Noord-Holland Noord. De resultaten hiervan vormen de basis voor het formuleren van regionaal arbeidsmarktbeleid voor de komende periode. Voor alle partijen op de arbeidsmarkt (onderwijs, bedrijfsleven, overheid) ligt er een flinke uitdaging...

Op maandag 6 februari om 17.00 uur zullen de rapporten "De Arbeidsmarkt in Noord-Holland Noord in 2005 en 2010" officieel overhandigd worden aan de voorzitter van het RPA-NHN, dhr. Cor van Vliet. De onderzoekers zullen de resultaten nader toelichten en het RPA-NHN zal een aantal statements voor het regionale arbeidsmarktbeleid in de komende periode neerzetten.

Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn. Het geheel vindt plaats in het Hof van Alkmaar, Hof van Sonoy 1 te Alkmaar. Bijgaand zenden wij u achtergrondinformatie met betrekking tot het onderzoek. Een gedrukte versie van de rapporten is verkrijgbaar tijdens de presentatie.

Met vriendelijke groet,

Sharon Smit
RPA Noord-Holland Noord
tel: 072-514 36 91