CDG


Memory sticks nauwelijks beveiligd. RES PowerFuse biedt de oplossing.
5-2-2006
Bedrijven gebruiken nauwelijks extra beveiligingsmiddelen bij het gebruik van memorysticks. Meer dan 80 procent van de bedrijven staat het gebruik van dergelijke opslagmedia toe. Dat blijkt uit onderzoek van KPMG.
Onlangs liet een legerkapitein een stick met gevoelige informatie in een huurauto liggen. De afgelopen tijd is al diverse malen zeer gevoelige informatie van overheidsdiensten op straat beland.

RES PowerFuse biedt hiervoor de oplossing met 'Removable Disk Security' wat een nieuwe mogelijkheid is in de onlngs uitgebrachte PowerFuse versie Editie 2005.

PowerFuse 2005 heeft een standaard ingebouwde en zeer eenvoudig toe te passen mogelijkheid meegekregen die dit soort systemen volledig beheersbaar maakt. Systeembeheerders kunnen lees- of volledige toegangsrechten voor USB keys, DVD of geheugenkaarten toekennen of weigeren op basis van gebruikersnaam, groepsdeelname en/of specifieke locatie.
link

CDG Europe bv is dé innovatieve IT-distributeur in de Benelux, Groot-Brittannië, Zweden en Finland en levert oplossingen voor optimale Applicatie Beschikbaarheid. De doelstelling van CDG Europe bv is om samen met partners innovatieve producten en diensten te vertalen naar nieuwe proposities in lijn met de huidige marktontwikkelingen. Met producenten als Citrix, Softricity, RES, VMware, Secure Computing, PlateSpin en Expand Networks is CDG leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid. CDG Education Centre fungeert als geautoriseerd trainingscentrum voor al deze producten en kan voorzien in opleidingstrajecten op maat voor zowel partners als eindgebruikers.