Frans Maas

PERSBERICHT
Dit is een gezamenlijke openbare mededeling van DSV A/S ("DSV"), DFDS Transport Group A/S (de "Bieder") en Koninklijke Frans Maas Groep N.V. ("Frans Maas"). Deze mededeling en gerelateerde informatie vertegenwoordigen geen openbaar bod om aandelen Frans Maas te kopen, noch een verzoek van een bod om aandelen Frans Maas te verkopen. Niet voor uitgifte, publicatie of verspreiding, geheel of gedeeltelijk, in of naar de Verenigde Staten, Canada, Australië of Japan.

Kopenhagen, Denemarken en Venlo, Nederland, 6 februari 2006

DSV en Frans Maas herbevestigen verwachte moment van uitbrengen van aanbevolen openbare bieding

In navolging op het gezamenlijke persbericht van DSV en Frans Maas op 5 januari 2006, bevestigen DSV, de Bieder en Frans Maas, dat goede voortgang is geboekt bij de voorbereidingen voor de aanbevolen openbare bieding door DSV, middels haar groepsmaatschappij DFDS Transport Group A/S, op alle uitstaande aandelen Frans Maas voor een bedrag van EUR 38,00 in contanten per gewoon aandeel, inclusief dividenden over het boekjaar 2005.

Het uitbrengen van het bod is onderworpen aan een aantal voorwaarden, waaronder procedures met de relevante ondernemingsraden alsmede het beschikbaar komen van de financiële informatie van Frans Maas met betrekking tot het boekjaar 2005. Alle noodzakelijke processen ter vervulling van deze voorwaarden zijn in gang gezet en vorderen. Zoals reeds aangegeven in het gezamenlijke persbericht van 5 januari 2006, verwachten DSV, de Bieder en Frans Maas dat het bod niet later dan half maart 2006 kan worden uitgebracht door middel van de publicatie van een biedingsbericht.

Dit is een openbare mededeling ingevolge artikel 9g lid 1 sub a van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

Noten voor de redactie:
Dit persbericht is gepubliceerd in het Engels en in het Nederlands. De Engelse versie prevaleert boven de Nederlandse versie.
Meer informatie:
DSV A/S
Contactpersonen: De heer Kurt Larsen, CEO
De heer Jens Lund, CFO

Koninklijke Frans Maas Groep N.V.
Contactpersonen: De heer Arvid Manneke, CEO
De heer Hubert van Iwaarden, CFO

Zie ook www.dsv.dk en www.fransmaas.com

446184/v2


---- --