KPN NV



Den Haag, 06-02-2006


Michael Krammer CEO bij E-Plus

KPN maakt bekend dat Michael Krammer (45), momenteel CEO bij het Oostenrijkse Telering, binnenkort in dienst zal treden bij zijn mobiele dochter E-Plus in Duitsland. Zijn benoeming wacht op het afronden van de acquisitie van TeleRing door T-Mobile in Oostenrijk, die de EU nog moet goedkeuren.

In zijn nieuwe functie zal Krammer rapporteren aan Stan Miller, CEO van KPN's internationale mobiele activiteiten. Stan Miller:"Ik denk dat Michael Krammer zowel de ervaring als het inzicht heeft om onze challenger strategy in Duitsland uit te voeren (zoals hij dat met succes in Oostenrijk heeft gedaan) en ons te helpen bij het bereiken van onze doelstellingen. Michael brengt een wereld aan ervaring mee en een bewezen staat van dienst. Ik zie er naar uit om met hem te werken aan de uitdagingen waar we in Duitsland voor staan.
Michal zal het bestaande management bij E-Plus complementeren."

Michael Krammer:"Duitsland is voor mij een prachtige persoonlijke kans om te bewijzen dat ik de strategie zoals die door Stan en zijn team voor Duitsland is vastgesteld, kan uitvoeren. Ik denk dat we daarin succesvol zullen zijn, ondanks de toegenomen concurrentie in de Duitse markt geïnitieerd door E-Plus. Ik sta volledig achter de multi brand en segmentatie strategie waar E-Plus op koerst.
Ik kijk uit naar de samenwerking met mijn collega's bij E-Plus en met Stan om het toekomstige succes van E-Plus en de internationale activiteiten van KPN te verzekeren in lijn met de strategie die ik bij TeleRing heb ingevoerd."