Ingezonden persbericht


Persbericht

6 februari 2006

Arteria Consulting groeit!

Marc Veerman begint als organisatieadviseur voor het zorgveld

Hilversum, 6 februari 2006 ­ Per 1 februari 2006 is Marc Veerman als adviseur gestart bij het organisatieadviesbureau Arteria Consulting te Hilversum. Marc Veerman gaat zich bij Arteria Consulting richten op adviesprojecten binnen het zorgveld, waarbij bedrijfsprocessen en ICT centraal staan. De kennis en ervaring van Marc Veerman op het gebied van automatiseringsoplossingen, zorgkantoren en DBC's is de aanvulling waar Arteria Consulting naar op zoek was.

Over Marc Veerman
Marc Veerman (31) heeft ruim 7 jaar ervaring als organisatieadviseur binnen de financiële sector. Hij heeft in deze sector met name bij diverse zorgverzekeraars veranderingsprojecten uitgevoerd. In zijn laatste functie was Marc Veerman senior business consultant bij Atos Consulting, onderdeel van Atos Origin. In deze functie heeft hij onder andere een grootschalige OpenZorg implementatie bij een zorgverzekeraar begeleid. In eerdere betrekkingen heeft Marc Veerman ook AWBZ-projecten bij zorgkantoren uitgevoerd. Tenslotte behoort ook het terrein van DBC's tot zijn ervaring.

Over Arteria Consulting
Arteria Consulting is een organisatieadviesbureau dat in 2005 is opgericht door Nico Baas en Martijn Mallie. Arteria Consulting is actief in de financiële sector, waarbij de specifieke focus ligt op de domeinen zorg en hypotheken. Binnen deze domeinen richt Arteria Consulting zich op strategische en operationele vraagstukken, die regelmatig op het grensvlak tussen business en ICT liggen. In de afgelopen periode zijn bijvoorbeeld projecten op het gebied van de implementatie van de Zorgverzekeringswet, het Electronisch Medicatie- en Waarneemdossier en workflow management uitgevoerd. Daarnaast geeft Arteria Consulting (in-house) masterclasses op het gebied van zorg en hypotheken.