Ingezonden persbericht


Levensverzekeraar Aviva verlengt applicatieoutsourcingcontract met CSC

Bunnik, 6 februari 2006 - Levensverzekeringsbedrijf Aviva heeft zijn applicatieoutsourcingcontract met CSC Computer Sciences Corporation (NYSE: CSC) verlengd tot 2008.

Aviva is al ruim vijftien jaar klant van CSC en verwerkt de polissen voor levensverzekeringen en annuïteiten op VANTAGE-ONE- en LIFE/70-softwareapplicaties van CSC. Binnen het verlengde contract biedt CSC volledig beheer en complete productieondersteuning voor deze systemen. Daardoor kan Aviva het onderhoud van zijn IT-systemen blijven vereenvoudigen en sneller nieuwe producten introduceren.

"CSC heeft ons ondersteund bij de introductie van een aantal van onze meest succesvolle producten", zegt Kathy Veracka, Assistent Vice-President IT Enterprise Systems van Aviva. "Door deze verlenging kunnen we onze klanten hoogwaardige service blijven bieden en ons volledig concentreren op onze kernactiviteiten."

CSC neemt een vooraanstaande positie in op het vlak van applicatiebeheerdiensten voor wereldwijde levensverzekeringsondernemingen. De beheerde applicaties van het bedrijf ondersteunen meer dan vijf miljoen levensverzekeringspolissen, annuïteiten en pensioenen met een totale waarde van $3,5 miljard. Daarnaast worden meer dan drie miljoen polissen voor onroerend goed en ongevallenverzekeringen ter waarde van $4 miljard ondersteund.

"We leveren Aviva al sinds 1990 goed getrainde mensen en hoogwaardige datacenteractiviteiten", aldus Michael W. Risley, President Life and Annuity Division binnen de Financial Services Group van CSC. "Op basis van onze jarenlange ervaring op het gebied van IT-outsourcing en financiële dienstverlening kunnen we onze sterke resultaten bij Aviva voortzetten."

# # #

Over CSC
Computer Sciences Corporation is sinds de oprichting in 1959 uitgegroeid tot één van 's werelds grootste IT-dienstverleners. CSC's missie is het leveren van maatwerkoplossingen aan organisaties in industrie en overheid. Oplossingen die deze organisaties in staat stellen te profiteren van de geavanceerde toepassing van technologie.

CSC heeft wereldwijd circa 78.000 medewerkers. Zij richten zich op systeemontwerp en -integratie, outsourcing van IT en bedrijfsprocessen, applicatiesoftwareontwikkeling, web- en applicatie-hosting en managementconsulting. Het hoofdkantoor van CSC staat in El Segundo, Californië. Het bedrijf behaalde een omzet van $14,5 miljard over de periode van de laatste twaalf maanden (eindigend op 30 september 2005).

Ingezonden persbericht