Ingezonden persbericht


Persbericht

Inschrijving SkeelerRonde Zaanstad geopend

Op zaterdag 17 juni 2006 wordt vanaf 18.00 uur de 8e SkeelerRonde Zaanstad wedstrijd en toertocht gehouden. Skeeleren op een zonnige zomeravond door de Zaanstreek is een unieke belevenis, een must voor iedereen op wieltjes .

Parcours

De SkeelerRonde Zaanstad is een ronde van circa 33 kilometer over (volgens vele rijders) het mooiste parcours van Nederland . Met lange halen slingerend langs de groene randen, door gezellige woonbuurten en het water van alle zeven kernen van Zaanstad.

Wegens het succes van vorig jaar heeft de organisatie besloten om wederom het rondje halfom toe te voegen. Hierbij kunnen Skaters en skeelers die nog niet zo geoefend zijn of gewoon 33 km te ver vinden een rondje van 14 kilometer rijden. Ook is deze afstand bij de jeugd populair gebleken.

Businessrace

Dit jaar zal ook weer de Businessrace gehouden worden. De Businessrace is voor veel bedrijven en scholen een prima gelegenheid om op sportief gebied een gezamenlijke prestatie te leveren. Ook bij de Businessrace kan weer gekozen worden voor een Rondje HalfOm. Inschrijving is mogelijk met teams van minimaal 3 en maximaal 5 personen.

Informatie en inschrijven

Informatie inwinnen en online inschrijven voor de 8e SkeelerRonde Zaanstad kan via de website www.skeelerronde-zaanstad.nl. Nieuw dit jaar is de online inschrijving voor bedrijven.

Voor meer informatie en voor het aanvragen van beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: Le Champion i.o.v. Stichting SkeelerRonde Zaanstad info@skeelerronde-zaanstad.nl tel. 072 - 53 38 136. Voor actuele informatie zie ook de website: www.skeelerronde-zaanstad.nl

>