Ingezonden persbericht


Experian Nederland krijgt versterking van Emilie Cleuver en Sjaak Hagoort

Den Haag, 6 februari 2006 - Emilie Cleuver en Sjaak Hagoort komen respectievelijk de divisies Business Strategies en Marketing Services van consumenteninformatiebureau Experian versterken.

Hagoort gaat aan de slag als Account Manager Datakwaliteit en wordt verantwoordelijk voor het resellerkanaal van Intact. Intact is het systeem waarmee marketeers online de accuratesse van adresgegevens kunnen controleren. Hagoort werkte hiervoor bij diverse IT-bedrijven die zich richtten op de bouw- en luchtvaartindustrie. Hagoort over zijn nieuwe functie bij Experian: "Kwaliteit van data kan doorslaggevend zijn voor de mate van succes voor diverse campagnes, in de invulling die Experian geeft aan datakwaliteit zie ik een grote uitdaging. Resellers, zoals DM bedrijven, kunnen via Intact bestanden opschonen van hun eindklanten. Daarmee kunnen ze hun dienstverlening direct uitbreiden met een belangrijke service: data-opschoning."

Cleuver start als data-analist op de afdeling Business Strategies en heeft een opleiding in besliskunde/stochastiek aan de Universiteit van Leiden en een Master econometrie aan de Erasmus Universiteit. Experian Business Strategies verstrekt wereldwijd inzicht in consumenten en markten met behulp van segmentaties en databases. Cleuver is enthousiast over haar nieuwe functie en is ervan overtuigd dat zij samen met Experian Business Strategies succesvolle jaren tegemoet gaat.

Over Experian Nederland B.V.:
Experian Nederland maakt onderdeel uit van Experian, een wereldwijde marktleider op het gebied van informatievoorziening aan organisaties. Experian levert informatie, producten & diensten aan bedrijven bij het vinden van nieuwe klanten, het ontwikkelen & beheren van een succesvolle klantrelatie en het managen van de financiële risico's gedurende de klantrelatie.

Experian werkt met meer dan 50.000 cliënten verdeeld over verschillende branches, daarbij inbegrepen financiële diensten, telecommunicatie, gezondheidszorg, verzekeringen, detailhandel en postorder, automobielbranche, vrije tijd, nutsbedrijven, projectontwikkelaars, vastgoed bedrijven, e-commerce en overheid.

Experian maakt onderdeel uit van GUS plc en heeft hoofdkantoren in Nottingham (UK) en Costa Mesa, Californië (USA). Experian heeft kantoren in 31 landen, telt wereldwijd meer dan 12.000 medewerkers.en is actief in meer dan 60 landen. Experian heeft een jaaromzet van meer dan 2,1 miljard Euro. Experian is in Nederland gevestigd in Den Haag en heeft 100 medewerkers in dienst.

Meer informatie is te vinden op onze website: www.experian.nl

Het woord 'Experian' is een geregistreerd handelsmerk in de EU en andere landen en is eigendom van Experian Ltd en/of haar dochterondernemingen.