Ingezonden persbericht

Temptus lanceert nieuwe correspondentieassistent WordConnect

DEVENTER, 20060206 -- DEVENTER - In 2004 werd bij TemptUs in Deventer een belangrijke beslissing genomen : Het volledig opnieuw ontwikkelen van WordConnect. Nadat in 1998 de eerste versies van WordConnect in gebruik zijn genomen was er veel veranderd. Eisen van gebruikers, eisen aan softwarearchitectuur en een toenemende behoefte aan functionaliteit. Jack Kuijper :"De keuze was niet zo moeilijk. Of steeds meer aan elkaar knopen van allerlei stukken verouderde software of volledig herschrijven en aan de toekomstige eisen voldoen. Als bedrijf kies je dan natuurlijk voor de toekomst."


Veel bedrijven en organisaties zijn nog teveel tijd kwijt aan hun correspondentie. WordConnect helpt bij het vereenvoudigen, optimaliseren en versnellen bij het creëren van alle correspondentie.

WordConnect is nu een hoogwaardig ontwikkeld product. Naast de vanzelfsprekende automatisering van de huisstijl en correspondentie beheert WordConnect sjablonen en standaardteksten, en dat op een eenvoudige manier. Dat is niet alles, want het product kan met de nieuwe tabel- en rekenfuncties in Microsoft Word, ook offertes of facturen automatisch genereren. Niet zomaar ergens apart, maar gekoppeld aan uw CRM pakket. (standaard bijvoorbeeld al aan Archie, Appenta, Outlook en Microsoft CRM. Dit laatste is uniek voor de markt.)

Simpel om mee te werken
Werken met WordConnect is niet moeilijk. Het is eerder simpel. Logische vragen begeleiden de gebruiker door iedere vorm van schriftelijke of digitale communicatie. Eén brief of een complete mailing, een kwestie van een druk op de knop. Dit leidt al gauw tot een tijdsbesparing van 45 %.

Grote voordelen
WordConnect stelt de gebruiker nu in staat om op een eenvoudige wijze de dagelijkse correspondentie te verwerken. Met een menugestuurde en op een gestructureerde manier worden brieven, E-mails, faxen en documenten opgesteld. In WordConnect is documentmanagement, autorisatiemanagement, printmanagement, workflow en gebruiksmanagement ingebouwd. De voordelen spreken voor zich.
Belangrijk om ook te noemen is de grote mate van beheersbaarheid van schriftelijke en digitale communicatie op een centraal punt binnen een organisatie.
Door gebruik te maken van WordConnect bespaart de gebruiker dus tijd, geld en kan hij dus op een efficiëntere wijze werken, zonder fouten. Een consequent gevoerde huisstijl levert een belangrijke bijdrage aan de herkenbaarheid van een bedrijf of organisatie in de markt en is daarmee van onschatbare waarde.

Ondersteunen bij het in gebruik nemen
TemptUs: "In gesprek met onze klanten werd duidelijk dat ondersteuning bij het in gebruik nemen van WordConnect als belangrijk werd ervaren. Veel tijd en aandacht is dan ook besteed aan heldere handleidingen en een uitgebalanceerd aanbod in trainingen. Dit sluit aan op onze visie dat het eenmalig goed invoeren van WordConnect jarenlang rendement oplevert."

Meer informatie over WordConnect? Neem contact op, wij komen graag voor een demonstratie bij u langs. Of geef u op voor onze presentaties op 7 en 10 maart in Arnhem en Den Haag.



WordConnect