Senternovem


Kick-off Van Kennis naar Kunde

Aanvangsdatum

06-02-2006

Op 6 februari 2006 zal minister Brinkhorst van Economische Zaken officieel het startsein geven voor het project Van Kennis naar Kunde. Dit project is een samenwerking van NWO Exacte Wetenschappen en ICT~Office. Doel van het project is het stimuleren van de samenwerking tussen het ICT-bedrijfsleven en de Nederlandse kennisinstellingen. Dit gebeurt door het opzetten van een website bij ICT~Office en een telefonisch informatieloket bij NWO Exacte Wetenschappen om ondernemers uit het ICT-bedrijfsleven te ondersteunen bij hun contacten met kennisinstellingen.

De communicatie tussen kennisinstellingen en het (ICT-)bedrijfsleven kan nog verbeterd worden. Beide sectoren spreken vaak een andere taal en weten elkaar moeilijk te vinden. Door het contact tussen beide sectoren te stimuleren, kan wetenschappelijke kennis sneller en effectiever door het Nederlandse ICT-bedrijfsleven worden gebruikt. Zo kan de Nederlandse kenniseconomie zich verder ontwikkelen tot één van de koplopers in Europa. Het project Van Kennis naar Kunde moet aan deze relatie een stimulans geven. Als dit succesvol blijkt, kan het project ook worden ingezet voor andere sectoren.

Graag nodigen wij u namens beide organisaties uit deze feestelijke bijeenkomst bij te wonen op 6 februari 2006 van 16.00 tot 18.00 uur in het hoofdgebouw van NWO, Laan van Nieuw Oost-Indie 300 te Den Haag.

U kunt u aanmelden via de tijdelijke informatie-site Van Kennis naar Kunde (www.nwo.nl/knk). Op deze site vindt u ook nadere informatie over het project.

Wij verwachten u graag op maandag 6 februari 2006!

namens ICT~Office
Sylvia J.M. Roelofs (directeur)
&
namens NWO Exacte Wetenschappen
Annejet.P. Meijler (directeur)

Locatie

NWO, Laan van Nieuw Oost-Indie 300 te Den Haag

Toegangsprijs


-

Meer informatie

Tijdelijke informatie-site Van Kennis naar Kunde Wijzigingsdatum | 18-01-2006