PRESS RELEASE

Alle Olympische ijshockeywedstrijden live op Sport1

Amsterdam, 7 februari 2006 - Sport1, de vorige week gelanceerde 24-uurs sportzender, brengt komende Olympische Winterspelen alle ijshockeywedstrijden live op televisie. Waar de NOS zich vooral op het langebaanschaatsen concentreert, legt Sport1 zich volledig op het ijshockey toe. Dit betekent dat alle 55 dames- en herenwedstrijden live te zien zijn. Daarnaast wordt elke dag een ijshockeyjournaal van een uur met daarin de hoogtepunten uitgezonden. Hiermee brengt Sport1 ongeveer 140 uur ijshockey op televisie.

Sport1 is een nieuwe 24-uurs sportzender met een uitgebreid aanbod aan live-sport. Op wedstrijddagen kan de zender tot maximaal acht kanalen worden uitgebreid, waarbij de kijker zelf beslist welke wedstrijd hij volgt. Sport1 zendt de belangrijkste voetbalcompetities van Europa uit (Engels, Spaans, Italiaans, Duits, Portugees, Schots en Frans voetbal), evenals de UEFA Champions League, de Engelse FA Cup en de Copa Libertadores (Zuid-Amerikaanse 'Champions League'). Ook zijn Nederlands hockey en basketbal, het Amerikaanse basketbal en honkbal, de Engelse dartscompetitie en de vijf grootste internationale golftoernooien te zien.

De digitale sportzender Sport1 is momenteel te ontvangen door een abonnement af te sluiten bij een kabelbedrijf of satelliet-tv provider. Website: www.alleenopeen.tv

Film1 en Sport1
Film1 en Sport1 zijn een onderdeel van chellomedia, de Europese content en digitale services divisie van Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB, LBTYK). Liberty Global bezit belangen in breedband-, distributie- en programmaleveranciers hoofdzakelijk in Europa, Azië/Pacific en Midden- en Zuid-Amerika en is het grootste kabelbedrijf buiten de Verenigde Staten.