Budget voor Adviesregeling Bedrijfsleven Flevoland opnieuw verhoogd!

De ABF-regeling is zo succesvol dat het budget dat vorig jaar augustus extra werd toegevoegd aan de regeling alweer is uitgeput. Reden voor Gedeputeerde Staten om opnieuw het budget op te hogen, met bijna een half miljoen euro europese steun. Syntens zet deze regeling, gericht op het Flevolandse MKB, voort tot 1 januari 2007.

De ABF is bedoeld voor Flevolandse MKB-ers die de deskundigheid van onafhankelijke adviseurs willen inkopen op het gebied van product- en procesinnovatie; communicatie- en informatietechnologie; commercieel beleid en marketing; strategie en strategische bedrijfsontwikkeling; logistiek beleid; personeel en organisatie en export en
internationalisering. De kosten van de extern adviseur worden voor 40% gesubsidieerd. Syntens Lelystad beoordeelt de aanvragen en kent de subsidie toe.

Voor meer informatie over de ABF: Syntens, Harry Hoogewoonink, tel. 0320 - 286700. Voor meer informatie over het Europees Programma: provincie Flevoland, Hedwig Boerrigter, tel. 0320 - 265485.