Versatel Telecom International NV

Tele2 brengt vrije keuze voor Consumenten KPN-abonnement voor vaste telefoon eindelijk niet meer nodig

Amsterdam, 7 februari 2006. Tele2 introduceert vandaag Tele2 Compleet. Met deze nieuwe service krijgen klanten een vaste telefoonaansluiting, razendsnel internet (4 Mb) en kunnen zij gratis bellen*. Hiermee vervallen dus de huidige abonnementskosten van KPN ( 18,16 per maand). Tele2 Compleet is beschikbaar voor 29,95 per maand. Een prijs die drastisch lager is dan vergelijkbare producten van andere aanbieders in Nederland.

"Tele2 Compleet slaat een bres in de overheersende marktpositie van KPN. Niet alleen hebben onze consumenten geen KPN abonnement meer nodig, de scherpe tarifering van Tele2 Compleet is een knock-out voor KPN's internetplusbellen portfolio. Tele2 Compleet is momenteel het scherpste aanbod in de markt, zo zie je: 1+1 is dus nog altijd Tele2" aldus Peter Heuman van Tele2.

Overstappen is eenvoudig: Tele2 neemt de koperlijn over en handelt dit verder af met KPN. De klant ontvangt geen rekening meer van KPN. Bovendien is Tele2 Compleet makkelijk te installeren, onze klanten ontvangen een gratis installatiepakket en krijgen een draadloos multimedia modem in bruikleen, waarop zij zelf in een paar stappen hun computer en telefoon kunnen aansluiten.

Tele2 Compleet:
Telefonie ADSL · Geen KPN abonnement nodig ( 18,16) · Razendsnel Internet (4Mbps/1Mbps) · Behoud van eigen telefoonnummer · Draadloos multimedia modem in bruikleen · Gratis bellen avond, nacht en weekend* · E-mailadres & eigen website · Gratis bellen met andere Tele2 Compleet · Geen datalimiet klanten
· Wisselgesprek, doorschakelen, voicemail e.d. · Gratis doe-het-zelf pakket of deskundige monteur

Sinds 1 februari 2006 is de consumentenafdeling van Versatel actief onder de merknaam Tele2. Op de zakelijke markt blijft de merknaam Versatel bestaan. Tele2 Compleet is het eerste gemeenschappelijke wapenfeit van de consumentenafdelingen van Tele2 en Versatel en wordt ondersteund met een uitgebreide mass media campagne. Meer informatie en de voorwaarden zijn beschikbaar op http://www.tele2.nl/


* met uitzondering van starttarief
CONTACT
Cilesta van Doorn, Telephone: + 31 (0) 20 750 1318 Manager Corporate Communications, Tele2-Versatel
Tele2 Nederland maakt onderdeel uit van het Zweedse Tele2 AB, dat in 1993 werd opgericht. Tele2 is de meest succesvolle alternatieve telecom-aanbieder van Europa en levert zowel vaste als mobiele telefoniediensten, datanetwerken en internetdiensten aan meer dan 30 miljoen gebruikers in 23 landen. De merknamen waaronder deze diensten worden aangeboden zijn Tele2, Tango en Comviq. De aandelen van Tele2 AB (www.tele2.com) zijn genoteerd aan de Stockholmsbörsen onder TEL2A en TEL2B. In 2004 behaalde Tele2 een operationele omzet van SEK 43 miljard.


---- --