Ingezonden persbericht

Flotex de harde vloerbedekking die bespaart op schoonmaakkosten

KROMMENIE, 20060206 -- Wie op zoek is naar dé ideale vloerbedekking zal in Flotex alle voordelen van zowel een harde als een zachte vloer herkennen. Dat maakt deze vloerbedekking zo uniek. Flotex heeft de uitstraling van een zachte vloer maar is door de waterdichte rug en alle voordelen ten aanzien van onderhoud gekwalificeerd in de categorie harde vloer.


In de gebruiksgroepen onderwijs en gezondheidszorg scoort Flotex erg hoog. Met name de anti-bacteriële eigenschappen, het opslaan van stof, maar ook het makkelijk weer loslaten van stof bij het schoonmaken, zorgen ervoor dat deze vloerbedekking bijdraagt aan een schone lucht in elke leef- en werkomgeving. Dit maakt het voor astmatische patiënten bijvoorbeeld bijzonder prettig om te verblijven in een ruimte met Flotex op de vloer.

Ook het onderhoud is bijzonder eenvoudig, een onafhankelijk rapport van een gerenommeerd instituut voor reinigingsvraagstukken laat zelfs een besparing zien ten opzichte van traditionele harde vloeren, zowel in tijd als in geld. Flotex behoeft minder onderhoud maar kan indien noodzakelijk wel volledig nat gereinigd worden. 2x per week lokaal en 1x per week volledig stofzuigen is voldoende en daarnaast periodiek scrobben draagt bij aan een goed onderhouden vloer die er jarenlang representatief uitziet.

Dankzij de zachte uitstraling kan een warme en gemoedelijke sfeer gecreëerd worden. Een gevoel dat zowel in het onderwijs als in de gezondheidszorg steeds belangrijker wordt. De vele dessins en kleuren bieden de gebruiker de mogelijkheid de vloer aan te passen aan de huisstijl. Ook insnijdingen en logo's behoren hier tot de mogelijkheden.
Uiteraard voldoet Flotex aan de hoogste eisen en normeringen bijvoorbeeld ten aanzien van akoestiek, brandveiligheid, slijtvastheid en anti-staticiteit. De gegeven 10 jaar garantie is een waarborg voor kwaliteit.

Flotex is een product van Bonar Floors o.a. ook de producent van Coral loopschoon entreevloerbedekking en Chocflex, het unieke projectvinyl. Voor meer informatie kunt u kijken op www.bonarfloors.nl




Bonar Floors