Nieuw in Nederland carpe diem botanic water

Red bull nederland b.v.

Voldoende water drinken is een van de gezondste dingen die wij kunnen doen voor ons welzijn. Maar meerdere liters water per dag drinken, iedere dag weer, kan soms wat saai worden. Daarom is er nu voor diegenen die op zoek zijn naar een natuurlijk en gezond waterdrankje met een verfrissende smaak, iets nieuws en unieks: Carpe Diem Botanic Water biedt de ultieme verfrissing! 26 verschillende, functionele plantaardige ingrediënten, licht koolzuurhoudend water en de natuurlijke zoetheid van vruchten zijn gebruikt in 3 unieke varianten van 100% natuurlijk drinkgenot; zonder toegevoegde suikers, kunstmatige zoetstoffen of conserveermiddelen.

De oude Grieken en Egyptenaren bestudeerden de toegevoegde waarde van planten en integreerden deze in hun helende praktijken. 2600 jaar geleden beschreef Hippocrates het functionele gebruik van meer dan 300 verschillende planten. Vandaag de dag gebruikt de homeopathie deze kennis nog steeds om de zelfhelende krachten van het menselijk lichaam te activeren. De 26 verschillende plantaardige ingrediënten voor Carpe Diem Botanic Water zijn geselecteerd in samenwerking met professor Chlodwig Franz van het Institute of Applied Botany in Wenen.Carpe Diem Botanic Water is verkrijgbaar in drie varianten elk met een aparte smaak en functionaliteit afstammend van de unieke plantaardige mix: Carpe Diem Botanic Water Vitalizing: Heeft een milde kruidige smaak met de 'spicy' elementen uit gember, citroengras en kaneel. De andere vitaliserende ingrediënten die aan deze variant zijn toegevoegd zijn galangalkruid, kwee, vlierbes, rozenbottel, citroengras en berkenbladeren.

Carpe Diem Botanic Water Harmonizing: Heeft een fruitige smaak met harmonieuze elementen uit de hibiscus en vlierbes. Bevat ook acai-bes, paardebloem, berkenbladeren, braambladeren, koriander en goudsbloem.

Carpe Diem Botanic Water Relaxing: Heeft een milde mintsmaak met een vleugje passiebloem en citroenbalsem. Deze variant bevat ook tijm, lavendel, rozenblaadjes, hop, pepermunt, limoenbloem en sinaasappelschil.

NB: In Nederland worden in eerste instantie de varianten Botanic Water Harmoniserend en Vitaliserend geïntroduceerd vanaf week 5 bij de Albert Heijn voor een verkoopprijs van 0,99 euro.

Voor meer informatie en visuals kunt u contact opnemen met: Muriel.Dalmulder@carpediem.com, 06-55380163 en 030-2209930.