Ingezonden persbericht


persbericht

oerhollands en oergeestig

Spant! nodigt Álle naamgenoten uit van 'jan, jans en de kinderen'

Amsterdam, januari 2006 - Spant!, het spraakmakende theater te Bussum nodigt voor de musical 'Jan, Jans en de Kinderen' naamgenoten van de bekendste stripfamilie van Nederland uit. Iedereen die Jan, Jans, Karlijn, Catootje of Jeroentje heet, kan met een geldig identiteitsbewijs een gratis kaartje ophalen bij Spant! De voorstelling is te zien op 9 februari 2006.

'Hoi Piepeloi'
Wie kent ze niet? 'Jan, Jans en de kinderen', de bekendste stripfamilie van Nederland! Jan Kruis beschreef precies 35 jaar geleden voor het eerst in het damesblad Libelle de avonturen van de familie Tromp. In dit jubileumjaar kunnen ze eindelijk allemaal bewonderd worden op het toneel. Vader Jan, met zijn echtgenote Jans en hun twee dochtertjes Karlijn en Catootje. Natuurlijk zijn Jeroentje 'Poep aan je schoen', de nukkige opa en de Grote Rooie 'je-weet-wel' Kater ook van de partij. Lief en leed, ruzie, school, hormonen en andere dagelijkse beslommeringen komen met een flinke knipoog aan bod.

Lovende recensies
'Jan, Jans en de Kinderen' is bijzonder goed ontvangen door de pers. Koppen als 'Alex Klaasen onvoorstelbaar grappig' en 'Oerhollands en oergeestig' sierde de recensies van deze brutale muzikale voorstelling. De regie is in handen van Gijs de Lange en de cast bestaat uit o.a. Plien van Bennekom, bekend van Plien en Bianca, Alex Klaasen van Kopspijkers en Wil van der Meer. 'Jan, Jans en de kinderen', een komedie vol absurde misverstanden en mooie, door Henny Vrienten gecomponeerde songs.

Spant! nodigt naamgenoten uit
Mensen met de naam: Jan, Jans, Karlijn, Catootje of Jeroentje mogen op uitnodiging van Spant! te Bussum gratis de voorstelling bijwonen. Naamgenoten kunnen na overleg van een geldig identiteitsbewijs gratis een kaartje afhalen. 'Jan, Jans en de Kinderen' is op donderdag 9 februari 2006, aanvang 20.15 uur, te zien in Bussum. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus bestel of bel snel! De toegangsprijzen bedragen: E 27,50 / E 26,00 / E 24,50.

Spant! voor iedere ontmoeting een podium.
Spant! is een vooruitstrevend theater en congrescentrum met een spraakmakend design meubilair, eigentijdse kunst aan de muur, frisse kleuren en een nieuwe verrassende filosofie. Een goed theater is een ontmoetingsplaats, waarbij het gaat om interactie tussen gelijkgestemde zielen. Spant! biedt voor iedere ontmoeting een podium. Voorafgaand aan de voorstelling kan er worden genoten van een maandelijks wisselend menu. Voor meer informatie, het reserveren van kaarten of een tafel in het restaurant kan er contact worden opgenomen met Spant! Bel: 035 69 139 49 of kijk op www.spant.org