Gemeente Wassenaar

VERGADERING PROGRAMMARAAD 9 FEBRUARI A.S.
26 januari 2006

Openbare vergadering Programmaraad LRVW in Voorburg. De Programmaraad LRVW houdt een openbare vergadering in Huize Swaensteijn, Herenstraat 74 in Voorburg op donderdagavond 9 februari.

Geïnteresseerde inwoners uit de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar en van de gemeente Pijnacker-Nootdorp (kern Nootdorp) zijn welkom om deze vergadering bij te wonen van 20.30 tot 22.00 uur.

Aan het begin van de vergadering is er 15 minuten gereserveerd voor inwoners van de betrokken gemeenten om in te spreken. De maximale inspreektijd is 5 minuten per persoon. Voorafgaand aan de vergadering dient men aan de voorzitter kenbaar te maken om te willen spreken.

Voorbereidend televisieadvies

Jaarlijks dient de Programmaraad LRVW vóór 1 juni een advies aan Casema uit te brengen betreffende het basispakket voor televisiezenders. De Programmaraad let hierbij op de pluriforme samenstelling van dit basispakket en op de wens van de inwoners van de betrokken gemeenten. Tijdens deze openbare vergadering zal de Programmaraad zich buigen over het aankomend televisieadvies.

Tevens zal het aftreden van de huidige programmaraadsleden in 2006 en het aantreden van door de gemeenten aangewezen toekomstige leden worden besproken.

Advies

De Programmaraad LRVW heeft als taak de kabelexploitant (in deze regio de Casema) te adviseren over de samenstelling van het wettelijk basispakket van 15 televisie- en 25 radiozenders. De Programmaraad LRVW moet rekening houden met een aantal specifieke zenders die op basis van de Mediawet vastliggen.

Voor meer informatie wordt verwezen naar het jaarverslag 2004, dat ter inzage ligt bij de afdeling communicatie van de betrokken gemeenten en tevens beschikbaar is voor geïnteresseerden tijdens de openbare vergadering. Het jaarverslag 2005 wordt op dit moment geschreven.

Bereikbaarheid

De Programmaraad LRVW houdt rekening met de wensen en belangen van de abonnees c.q. inwoners van de deelnemende gemeenten. Met vragen en/of opmerkingen omtrent het advies van de Programmaraad kan men uitsluitend schriftelijk terecht bij het onderstaand adres of op de website
www.programmaraadlrvw.nl

Het postbusadres is:

Programmaraad LRVW

Postbus 1147

2260 BC LEIDSCHENDAM

AGENDA

OPENBARE VERGADERING

REGIONALE PROGRAMMARAAD LRVW

donderdag 9 februari 2006

Huize Swaensteijn,

Gemeentehuis Voorburg

Herenstraat 74 te Voorburg

Van 20.30 - 22.00 uur

A. Opening en mededelingen voorzitter

B. Publieke tribune; inventarisatie sprekers en verdeling spreektijd

C. Notulen vergadering d.d. 27 oktober 2005

D. Ingekomen stukken

E. Afspraken m.b.t. voorbereiden advisering televisie

F. Rondvraag en mededeling leden

G. Datum volgende vergadering