Gemeente Grootegast


Agenda Commissie bezwaar- en beroepschriften

Datum zitting : donderdag 9 februari 2006
Locatie : gemeentehuis, Hoofdstraat 97 te Grootegast Commissie : de heer mr. R.T.C. van der Wal, voorzitter; mevrouw M.B. Geerling-Kroon en
de heer mr. G.J. Bouma, leden; de heer mr. J. Bos, secretaris

19.00 - 19.45 uur
Horen van de heer S. Tamsma in verband met het door hem, namens de heer J. Hoiting, ingediende bezwaarschrift d.d. 21 december 2005. Het bezwaar is gericht tegen het besluit van 22 november 2005, van burgemeester en wethouders, inzake de weigering medewerking te verlenen aan de vestiging van een autohandel/fietsenmakerij op het perceel Niekerkerdiep 6 te Niekerk.

19.45 - 20.45 uur
Horen van de heer mr. J.C.M. Damming in verband met de door hem, namens mevrouw D.F.K. Moes, mevrouw K. Zuidema en de heer en mevrouw Eeken ingediende bezwaarschriften. De bezwaren zijn gericht tegen het besluit van 29 november 2005 van burgemeester en wethouders, inzake de verlening van een reguliere bouwvergunning 1e fase voor het oprichten van een appartementencomplex op het perceel, plaatselijk bekend gemeente Grootegast, sectie D, nummer 3727.
Horen van Burgerplatform Gemeente Grootegast in verband met het ingediende bezwaarschrift d.d. 5 januari 2006. Het bezwaar is gericht tegen het besluit van 21 december 2005 van burgemeester en wethouders, inzake het verlenen van een kapvergunning ten behoeve van het rooien van 61 bomen in het westelijke gedeelte van de Notoaristuun te Grootegast.

---

(c) Gemeente Grootegast