RTV-Noord-Holland

Noord-Holland Kiest!

Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen hebben RTV N-H en HDC Media de krachten gebundeld en de website Noordhollandkiest.nl opgezet. HDC Media is de uitgever van onder meer het Noordhollands Dagblad, De Gooi- en Eemlander, de IJmuider Courant en het Haarlems Dagblad.

Sinds vandaag vinden Noord-Hollanders op de website nieuwsberichten, radio- en televisiefragmenten van RTV Noord-Holland en artikelen uit de regionale dagbladen van HDC Media over de verkiezingen. Daarmee wordt de website een belangrijke informatiebron voor inwoners van onze provincie. Noordhollandkiest.nl doet meer dan alleen informeren. De site wil ook een platform zijn waar kandidaat-raadsleden in contact kunnen treden met kiezers uit hun gemeente. Voor dat doel biedt Noordhollandkiest.nl alle kandidaat-raadsleden de mogelijkheid een eigen weblog bij te houden waarop zij verslag kunnen doen van kwesties die spelen in de aanloop naar 7 maart. Uiteraard kunnen kiezers hierop reageren en in discussie gaan met de kandidaten. Hoogtepunt van de verkiezingen zijn natuurlijk de uitslagen, die 's avonds vanaf 21.00 uur zullen binnenkomen. Zodra de uitslagen bekend zijn, zullen deze direct zijn te zien op Noordhollandkiest.nl.

WWW.NOORDHOLLANDKIEST.NL

RTV N-H zendt trouwens aan de vooravond van de verkiezingen, zaterdag 4 maart, een live debat uit (19.00-20.00 uur) tussen de lijsttrekkers; "het grote lijsttrekkersdebat van RTV Noord-Holland en Het Parool". In een extra lange live uitzending van De Voorkamer komen de Amsterdamse lijsttrekkers uitvoerig aan het woord.

Dan de verkiezingsavond zelf, 7 maart. Met live-uitzendingen op radio en tv volgen we de uitslagen door de hele provincie heen. Voor tv hebben we vier locaties van waaruit we de hele avond live verslag doen: Amsterdam., Hilversum, Haarlem en Alkmaar. Razende reporters rijden de provincie door om reportages te maken van de uitslagenavonden in de andere gemeenten.

Wordt uitgebreid vervolgd.

Met vriendelijke groet,

RTV Noord-Holland
Elles Paijens
PR, Promotie & Communicatie

adres:
Aletta Jacobslaan 9
1066 BP Amsterdam
tel: 020-850 50 50
Fax: 020-669 46 71
mob: 06- 5362 5010

mail: elles@rtvnh.nl
website: www.rtvnh.nl