Gemeente IJsselstein


Knelpunten verkeer digitaal melden
donderdag, 09 februari 2006 - 16:54 CET

Met het Gemeentelijk Verkeers- en VervoersPlan wil de gemeente structurele en creatieve oplossingen bieden voor knelpunten op het gebied van bereikbaarheid, leefbaarheid en verkeersveiligheid in onze stad. U kunt als inwoner meedenken met de gemeente.

Meedenken met de gemeente
U kunt knelpunten en suggesties voor verbeteringen kenbaar maken via www.agv-advies.nl/gvvpijsselstein. Dit kan tot medio maart.

Degenen die hun mailadres invullen, krijgen (te zijner tijd) een e-mail met daarin de informatie over hoe met hun knelpunten is omgegaan. Deze informatie komt overigens ook op de website. Personen die géén beschikking hebben over internet, kunnen een brief aan de gemeente (afdeling Verkeer) sturen.

Er komt ook een klankbordgroep met vertegenwoordigers van bewonersgroepen, belangenverenigingen, ondernemersverenigingen, hulpdiensten, etc.

Wat is het GVVP?
Het GVVP geeft een concreet beeld van de huidige en toekomstige ontwikkelingen, knelpunten en mogelijke oplossingen op het gebied van verkeer en vervoer in onze gemeente. Het aandragen van knelpunten is de eerste fase. In het plan wordt het beleid op hoofdlijnen tot 2020 beschreven.

Overigens is onderdeel van dit GVVP het Verkeers Circulatie Plan op hoofdlijnen dat in april 2005 door de raad is vastgesteld. Dit plan op hoofdlijnen wordt in het GVVP verder uitgewerkt. In dit plan staat hoe de verkeersstromen in IJsselstein moeten lopen voor auto, fiets en openbaar vervoer.