Ingezonden persbericht

Open Podium "Happy Jam" loopt storm

Battle of the Bands

ZWANENBURG, 20060201 -- Op donderdag 9 februari a.s. wordt er gestart met een open podium genaamd "Happy Jam", gehouden in Partycenter Silverstone te Zwanenburg. "Happy Jam" staat iedere 2e donderdag van de maand op de agenda. Artiesten kunnen zich inschrijven en komen optreden voor publiek en vakjury. Het podium staat open voor allerlei acts, van Bands tot Stand-up Comedians, Moppentappers, enzovoort. "Tot dusver loopt het storm bij de inschrijvingen en zitten de eerste 3 podia al bijna vol!", aldus Ben Tuijn die de inschrijvingen behandelt.


JURY: Er is een Publieksjury en een vast panel van bekende en minder bekende Nederlanders, bestaande uit Hakim (bekend van o.a. theater en Sesamstraat), Thijs van Artiestenbureau 'Première' én voormalig lid van coverband 'The Milionairs'. Martijn Stribbe van 'Happy Radio', sluit dit rijtje af.

STEMMEN: Stemmen worden verzameld aan de hand van smsjes, via de website en via "Happy Jam Kaarten". Bij de ingang van de zaal, krijgt iedereen zo'n kaart. Aan de achterzijde van de kaart, kan het publiek invullen welke band zij door willen laten gaan. Onder de inzenders van de kaarten wordt een combiarrangement t.w.v. ¤ 54, - verloot, te genieten bij Partycenter Silverstone. Aan het einde van de maand is er telkens bekend welke artiesten er door gaan naar de finale.

FINALE: De eerste serie bestaat uit 3 open podia; 9 februari, 9 maart en 13 april De finale zal in mei gehouden worden. Het is de bedoeling dat iedere band 4 nummers ten gehore brengt. Van de meedingende bands blijven er 2 per avond over die doorgaan naar de volgende ronde. Uiteindelijk krijgen we dan een finale met 6 finalisten. DE HOOFDPRIJS: De hoofdprijs is een cd opname in de studio van DJ Maurice!!

INSCHRIJVEN: Vanaf april zijn er nog plaatsen over op het podium, dus heb je talent? Schrijf je dan nu in en grijp die kans! Inschrijven? Stuur een mail naar: bentuijn@wanadoo.nl
Of kijk op www.geocities.com/openpodium2002/silverstone

Programma 9 februari: bij

Partycenter Silverstone te Zwanenburg, Weerenweg 21-23, 1161 AE

20.00 uur BAND BEN
20.30 uur BASIC STATION
21.00 uur BBR BAND
21.30 uur D.I. (tevens after party Josse)
22.00 uur PAROXIS
22.30 uur ZILVER
23.00 uur BOB EN DE BLUEBAND
23.30 uur MISSBEHAVE
24.00 uur JAMSESSIE

Entree is vrij!!

* programmering onder voorbehoud.
Houd je van live optredens en heb je een mening over wat je zien krijgt? Kom dan zeker kijken want het belooft een superavondje te worden




Ingezonden persbericht