Time : 3:34:09 PM
Date : Thursday, February 09, 2006
Sender Name: pharma.be

Jacques Hermans is de nieuwe Directeur Public Affairs van pharma.be

Jacques Hermans, woordvoerder van Minister Marc Verwilghen, verlaat het kabinet van de Minister van Economie, Energie, Buitenlandse Handel en Wetenschapsbeleid om het team van pharma.be te versterken. Hij zal er vanaf 6 maart 2006 de functie van Directeur Public Affairs waarnemen. Jacques Hermans startte zijn carrière als journalist bij "La Libre Belgique". Hij heeft vervolgens als Press & Public Affairs Officer gewerkt bij Alcatel Bell en als Communication Manager voor de Benelux bij Saint-Gobain. Alvorens het kabinet van Minister Verwilghen te vervoegen heeft hij gedurende zes jaar de functie van External Affairs Manager België-Luxemburg bij Shell waargenomen.

Met de benoeming van Jacques Hermans onderstreept pharma.be haar bereidheid om op een pro-actieve en opbouwende manier het maatschappelijk debat over geneesmiddelen te voeren. De therapeutische innovatie op het vlak van de geneesmiddelen voor humaan gebruik moet de ijzeren lans zijn voor het
gezondheidszorgbeleid in ons land.

Het Management Committee van pharma.be is opnieuw voltallig. Voorgezeten door Leo Neels, Algemeen directeur, is het Committee verder samengesteld uit Herman Van Eeckhout, Directeur Geneesmiddelenbeleid en Olivier Remels, Directeur Communicatie en Woordvoerder.