DSM


DSM - Uitnodiging voor de persconferentie jaarresultaten 2005


Namens de Raad van Bestuur van DSM nodig ik u uit voor een persconferentie in het Hoofdkantoor van DSM te Heerlen, Het Overloon 1, op donderdag 9 februari 2006 om 11.00 uur.
Tijdens deze bijeenkomst zullen de concernresultaten over het boekjaar 2005 worden toegelicht en wordt u in de gelegenheid gesteld om de ontwikkelingen met betrekking tot onze onderneming met de Raad van Bestuur te bespreken. Het persbericht met de resultaten is om 8.15 uur beschikbaar.
De persconferentie is ook live te volgen via de webcast op onze website www.dsm.com.

Wij stellen u in de gelegenheid om op donderdag 9 februari vanaf 8.15 uur in het hoofdkantoor het jaarverslag in te zien of the downloaden van onze website www.dsm.com.
In gedrukte vorm zal het Jaarverslag 2005 medio maart beschikbaar zijn.

Indien u er de voorkeur aan geeft om op woensdag 8 februari naar Heerlen te reizen, vernemen wij dat gaarne.

Wij verzoeken u bijgaand aanmeldingsformulier uiterlijk dinsdag 7 februari per e-mail te retourneren aan mmerens@hillandknowlton.com of per fax 020.644.9736.
Aanvullende informatie kunt u krijgen bij Machteld Merens, tel. 020.404.4707.

Wij hopen u op de komende persconferentie te begroeten.


Met vriendelijke groet,

Médard Schoenmaeckers
DSM Corporate Communications


Toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat een aantal toekomstgerichte uitspraken. Deze uitspraken zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen, inschattingen en prognoses van het DSM-management en de informatie die de onderneming momenteel ter beschikking staat. De uitspraken zijn onderhevig aan bepaalde risico's en onzekerheden die moeilijk zijn in te schatten. DSM kan dan ook niet garanderen dat zijn verwachtingen zullen uitkomen. Verder wijst DSM elke verplichting om de in dit persbericht gedane uitspraken te actualiseren af.

Website: http://www.dsm.nl