Open Dag nieuwbouwprojecten in Rotterdam Hordijkerveld

Vestia rotterdam zuid

Zaterdag 11 februari organiseert Vestia Rotterdam Zuid een open dag. Het gaat om twee projecten, De Hoek en De Markt. Van 10.00 tot 14.00 uur kunt u meer over deze projecten te weten komen in het informatiecentrum Hordijkerveld aan de Kerstendijk 1. U kunt vanuit het informatiecentrum ook de bouwplaatsen bezoeken.

Een overdekte parkeerplaats, een mooi uitzicht en een keuken en badkamer naar keuze. De huurwoningen die Vestia Rotterdam Zuid voor 55-plussers in Hordijkerveld realiseert, bieden u veel wooncomfort tegen een aantrekkelijke prijs.

Kijk voor meer informatie op www.woneninhordijkerveld.nl of neem contact op met de Klantenservice, telefoon (010) 410 99 11

Over Vestia
Vestia Rotterdam Zuid is één van de 13 Vestia-corporaties. Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 72.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe het bedrijf haar maatschappelijke taak vervult. Vestia werkt volgens het concernmodel. De 13 corporaties en de 4 vakbedrijven vormen de pijlers van het concern, waar in totaal 900 mensen werken.


---